fbpx

De hele zomer een Pop-Up terras op Landgoed Brakkesteyn

Geniet de hele zomer lang op het POP-UP terras, de Re-Connect arrangementen en de picknickmogelijkheden

Vanaf maandag 1 juni opent Landgoed Brakkesteyn voor de zomer haar deuren voor passanten met een Pop-Up terras concept. Van woensdag tot en met zondag kan hier op het ruime en groene terras van het Landhuis iedereen terecht voor een uitgebreid aanbod aan wijnen, cocktails, high-wine, bites en meer.

Tijdelijk concept om de regio deze periode te laten genieten van de omgeving en het ruime terras van Landgoed Brakkesteyn

De afgelopen maanden en de huidige situatie en maatregelen vragen om innovatieve en creatieve concepten om elkaar weer samen te brengen. Landgoed Brakkesteyn heeft daarop ingespeeld door het terras in de zomermaanden open te stellen voor passanten. Vanaf maandag 1 juni kan onder de naam Pop-Up Terras Landgoed Brakkesteyn iedereen genieten van de groene omgeving van het stadspark onder het genot van lekker eten en drinken. De menukaart biedt onder andere een high-wine, cocktails, gin-tonics, wijnen, bier en happen voorbij de borrel. Reserveren is niet nodig en alle maatregelen en richtlijnen zijn doorgevoerd.
Om de opening van de terrassen goed in te luiden is het Pop-Up terras de eerste week elke dag geopend vanaf 15:00 uur. Daarna kunt u hier van woensdag t/m zondag vanaf 15:00 uur tot ’s avonds terecht. Het terras beschikt over heaters, waardoor het op een zomeravond nog lang aangenaam zitten is.

Picknicken in het park

Om mensen weer bij elkaar te brengen en gasten te laten genieten van de service en kwaliteit van Landgoed Brakkesteyn is het deze zomer ook mogelijk een picknick in het park te reserveren. Er zijn twee verschillende picknickmanden te reserveren, één voor lunch en één voor de borrel.

Re-Connect arrangementen voor groepen vanaf 4 personen
Vanaf 1 juni mag Landgoed Brakkesteyn weer kleine groepen verwelkomen. Speciaal hiervoor zijn zogenaamde ‘Re-Connect’ arrangementen samengesteld die het mogelijk maken om op een verantwoorde manier elkaar weer in het echt te ontmoeten en samen te komen. Er zijn groepsarrangementen voor het houden van borrels, private dining, meetings en barbecues. Het Landgoed beschikt over vele terrassen en ruimtes met verschillende ingangen, wat het mogelijk maakt om op verantwoorde manier en op gepaste afstand met samen te komen.