fbpx

Bijeenkomen op Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen

Aan de rand van het centrum van Nijmegen ligt Landgoed Brakkesteyn. Een landgoed met een rijke historie waar u een sfeervolle en buitengewone plek vindt om met een gezelschap bijeen te komen. De locaties op het landgoed zijn gelegen in een groene, ruime en imposante omgeving. De imposante oprijlaan, de monumentale panden en de landelijke omgeving zorgen voor een buitengewoon sfeervolle en bijzondere setting voor ieder samenzijn. Bij ons komen oud en modern perfect samen.

Vele mogelijkheden voor groepen

We bieden vele mogelijkheden voor groepen. Hieronder slechts een greep van de mogelijkheden die Landgoed Brakkesteyn u biedt:

Iets te vieren met elkaar? Kijk dan ook onze vieren pagina voor onze mogelijkheden.

Zalen en Ruimtes

Op Landgoed Brakkesteyn vindt u voor elke gelegenheid een passende zaal. Er zijn zowel binnen als buiten mogelijkheden en we kunnen ruimte bieden aan gezelschappen van 10 tot maar liefst 500 personen. Wij adviseren u graag over welke ruimte het beste bij uw bijeenkomst past.

Elke zaal heeft een eigen stijl en grootte, zodat er voor elke gelegenheid een passende ruimte is. Voor een dagdeel een ruimte reserveren of de gehele locatie exclusief.

Persoonlijke service en ervaren team

Door onze jarenlange ervaring weet ons team als geen ander waar een goede vergaderlocatie aan moet voldoen. Ons verkoopteam begeleidt u van voortraject tot en met evaluatie en met onze kennis helpen we u graag bij de invulling van uw bijeenkomst.