fbpx

Een speciale locatie voor uw special event

Bent op zoek naar een locatie om voor uw gasten een unieke beleving te creëren? Een locatie die de kwaliteit uitstraalt waar u uw bedrijf graag mee wilt associëren? Veel ondernemers zijn u al voorgegaan en hebben gebruik gemaakt van onze mooie panden, terrassen en weide om een uniek evenement te organiseren.

Zo is het Koetshuis eerder tot grote tevredenheid gebruikt door Wijnhandel “In de Blauwe Druif” als decor voor een groot klanten evenement. Samen met een groot aantal van hun leveranciers boden zij geïnteresseerde klanten een rijke proeverij aan van wijnen, bieren en gedistilleerd. Compleet met workshops, entertainment en heerlijke hapjes.

Ook een autoshow op de weide, een beeldententoonstelling in onze tuinen en een presentatie van een magazine hebben wij al in samenwerking met onze opdrachtgevers mogen verwezenlijken.

Wij adviseren graag

Laat ons weten wat de aanleiding en het doel is van uw special event en onze adviseurs helpen u graag bij de invulling. Laat ons een deel van de organisatie verzorgen of de gehele regie in handen nemen. Met onze vaste partners en keukenbrigade kunnen we alles voor u betekenen.

Optimaal bereikbaar

Landgoed Brakkesteyn is gelegen in Nijmegen, nabij het Radboud UMC, en is goed bereikbaar. Daarnaast beschikt het landgoed over vele gratis parkeerplekken.