fbpx

Uw relatie event op een buitengewone locatie

Uw relatie-evenement op Landgoed Brakkesteyn staat garant voor een onvergetelijke bijeenkomst. Onze locatie biedt een inspirerende setting om samen te komen met uw opdrachtgevers, partners en/of leveranciers. Ontvang uw relaties op een high-end locatie en met exclusieve gastvrijheid en een hoogstaand culinair product.

Landgoed Brakkesteyn is een buitengewone evenementenlocatie in Nijmegen met twee karakteristieke locaties, omgeven door de groene omgeving van een stadspark.

Wij adviseren graag

Laat ons weten wat de aanleiding en het doel is van uw relatie-event en onze adviseurs helpen u graag bij de invulling. Wij kunnen een deel van de organisatie verzorgen of de gehele regie in handen nemen. Met onze vaste partners en keukenbrigade kunnen we alles voor u betekenen. Eten, drinken, licht, geluid, decor, entertainment, vervoer en meer; we verzorgen of regelen het graag.

Optimaal bereikbaar

Landgoed Brakkesteyn is gelegen in Nijmegen, nabij het Radboud UMC, en is goed bereikbaar. Daarnaast beschikt het landgoed over vele gratis parkeerplekken.