fbpx

Workshops

Al doende leren

Op ons landgoed is er altijd een ruimte of locatie te vinden die past bij uw specifieke workshop. De rustige eerste verdieping van ons Landhuis voor een workshop tekstschrijven of social media. Het Koetshuis en haar buitenruimtes voor een workshop mindfulness of groepsdynamiek. Of maak gebruik van alle ruimtes en zelfs het Park Brakkenstein als dat bijdraagt aan het succes van uw workshop.

En natuurlijk kunt u een workshop ook inzetten als onderbreking van een verder resultaatgerichte bijeenkomst. Even ontspannen en nieuwe energie opdoen. Heeft u zelf een specifieke workshop op het oog dan stemmen wij graag af met uw leverancier maar we kunnen u ook ontzorgen en u voorstellen voor een workshop doen.

Kies voor ons landgoed als locatie waar we de deelnemers aan uw workshop ontvangen; het zal de opbrengst van uw en hun inspanningen alleen maar vergroten. Als ze de oprijlaan opkomen beseffen ze al dat het een speciale dag zal worden. En tijdens de breaks loopt u zo het park in om daarna weer met nieuwe energie en focus de verder te gaan met de workshop.

Moderne faciliteiten

Al vele opdrachtgevers zijn u voorgegaan en daardoor weten wij met onze schat aan ervaring als geen ander waar een goede locatie voor uw training aan moet voldoen. Neem contact met ons op en onze adviseurs denken graag met u mee. Zo hoeft u zich alleen nog maar te richten op de inhoud.

Maatwerk

Uw workshop stelt eisen aan het programma, de locatie of de benodigde materialen. Wij gaan graag met u in gesprek om te horen waar we u in kunnen ontzorgen en stellen aan de hand daarvan een offerte op maat voor u op.

Zalen & Ruimtes

Onze twee locaties bieden zowel binnen als buiten mogelijkheden. Elke zaal heeft een eigen stijl en grootte, zodat er voor elke workshop een passende ruimte is. Ga naar onze zalen & ruimtes pagina en bekijk direct een overzicht van onze zalen.