fbpx

Uw vergadering in een groene en rustige omgeving

Aan de rand van het centrum van Nijmegen ligt Landgoed Brakkesteyn. Een landgoed met een rijke historie waar u een sfeervolle plek vindt om te vergaderen. Deze vergaderlocatie kent vele ruimtes met elk een eigen grootte en sfeer. Zo is er altijd een passende ruimte te vinden voor uw bijeenkomst. Bij ons komen oud en modern perfect samen en vindt u alle rust en ruimte om met elkaar te vergaderen.

Een omgeving die inspireert

Natuurlijk heeft u bij ons de beschikking over moderne faciliteiten om uw vergadering efficiënt te laten verlopen. Maar de meerwaarde om te kiezen voor Landgoed Brakkesteyn ligt met name in de groene omgeving vlak bij het centrum van Nijmegen en de mooie ruimtes waarin uw bijeenkomst plaats zal vinden. Dit zal zorgen voor extra focus bij uw deelnemers. Zij voelen zich al gewaardeerd als zij het landgoed oprijden en de monumentale locaties en onze gastvrijheid vullen dat alleen nog maar aan.

Al vele opdrachtgevers zijn u voorgegaan en daardoor weten wij met onze schat aan ervaring als geen ander waar een goede locatie voor uw vergadering aan moet voldoen. Neem contact met ons op en onze adviseurs denken met u mee. Zo hoeft u zich alleen nog maar te richten op de inhoud.

All-in vergaderarrangementen

Om u als opdrachtgever te ontzorgen hebben wij voor u vergaderarrangementen samengesteld waarin alle benodigdheden voor een professionele en goede vergadering al in zijn opgenomen. De zaalsetting is zoals met u is afgesproken, u heeft de beschikking over een moderator case, flipover, AV-middelen als een beamer of een LCD-scherm en natuurlijk zorgen wij voor een bijzondere en energie opwekkende catering.

Hybride Vergadering

Tegenwoordig zijn we allemaal gewend aan het online vergaderen. Steeds vaker zien we ook vergaderingen die deels op locatie en deels online worden georganiseerd voor deelnemers. Samen met onze AV-partner kunnen we u deze service ook leveren. Dit maatwerk combineert de voordelen van vergaderen in onze mooie rustieke omgeving met het pragmatische en veilige van online mogelijkheden.

Zalen & Vergaderruimtes

Onze twee locaties bieden zowel binnen als buiten mogelijkheden. Elke zaal heeft een eigen stijl en grootte, zodat er voor elke gelegenheid een passende ruimte is.

locatie vergadering in nijmegen