fbpx

Een afdelingsborrel in een unieke omgeving

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw borrel voor minimaal 30 gasten? Kom dan samen op evenementenlocatie Landgoed Brakkesteyn. Een plek in Nijmegen die uw gasten zeker niet snel zullen vergeten en waar gastvrijheid wordt geademd.

Het team, dat staat voor persoonlijke aandacht en een passie voor gastvrijheid heeft, zorgt ervoor dat uw gasten zich thuis voelen en genieten. Groots of intiem, binnen of buiten, luxe of landelijke omgeving, bij ons kan het allemaal en zijn de mogelijkheden eindeloos.

Borrel op maat of een arrangement

Bepaal zelf de invulling en aankleding van uw receptie, wij leveren graag maatwerk. Wij adviseren u graag over de (culinaire) invulling en samen met de keukenbrigade kunnen we een voorstel doen, passend bij uw doelgroep en evenement. Denk ook eens aan een Gin-tonic bar of een cocktail bar. Wij kunnen het aankleden naar uw wensen.

Vindt u het makkelijker of overzichtelijker om te kiezen voor een ons Borrelarrangement – 2024 – Landgoed Brakkesteyn dan kan dat ook. Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.