fbpx

Een spetterend bedrijfsevenement op een sfeervol landgoed

Bent u op zoek naar een onvergetelijke evenementenlocatie voor het houden van uw bedrijfsfeest of uw jaarlijkse personeelsfeest? Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen is met haar ligging in het groen, haar twee karaktervolle panden en warme gastvrijheid een locatie die uw gasten niet snel zullen vergeten! Door onze diversiteit aan ruimtes kunnen we iedere setting creëren die u wenst.

Samen met onze vaste partners helpen we u graag om van uw bedrijfsfeest een groot succes te maken! Van een groepsactiviteit in de buitenlucht, een ontspannen walking dinner of een barbecue tot een spetterende feestavond met DJ, alles is mogelijk.

Feestlocatie tot 500 personen

Landgoed Brakkesteyn ligt middenin het groene stadspark van Nijmegen en door de ruime ligging zijn de mogelijkheden enorm. U kunt kiezen voor het Koetshuis of het Landhuis, beide locaties met een eigen sfeer. Zo is het Landhuis stijlvol en biedt het een warme en exclusieve setting voor uw feest. U kunt gebruik maken van verschillende binnenruimtes en een verwarmd terras. Door de terrassen te overkappen vergroten wij onze capaciteit van 250 tot ca 500 gasten.

Het Koetshuis heeft een wat meer landelijke uitstraling. Dit wordt in het lente- en zomerseizoen nog versterkt door gebruik te maken van onze weide achter het Koetshuis. Met maatwerk, zoals het plaatsen van tijdelijke (stretch-)tenten, creëren we extra capaciteit bij het Koetshuis en een sfeervolle locatie voor bijvoorbeeld een diner. In de zomer zijn de mogelijkheden hier eindeloos.

Laat ons u helpen met de organisatie, wij denken graag met u mee

Ons team heeft veel kennis in huis en met passie voor gastvrijheid en kwaliteit zorgen we dat uw bedrijfsfeest er één wordt om niet te vergeten. Door onze ervaring in de evenementenbranche weten wij precies waar een goede locatie aan moet voldoen. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw personeelsfeest. Of het nou gaat om licht, geluid, catering of aankleding, u kunt bij ons terecht met uw vragen!

Centrale ligging

Het landgoed is goed bereikbaar met de auto en beschikt over vele gratis parkeerplaatsen. Bijzonder vervoer regelen voor uw gasten van het station naar de locatie? Ook daarover adviseren wij u graag. De mogelijkheden zijn eindeloos.