fbpx

Een buitengewoon feest in het koetshuis op Landgoed Brakkesteyn

Op zoek naar een sfeervolle feestlocatie in Nijmegen én in een natuurrijke omgeving? Een feest in ons Koetshuis staat garant voor een buitengewone setting, kwaliteit en een professioneel team met een schat aan ervaring!

Feestlocatie met vele mogelijkheden

Het Koetshuis biedt in de winter een intieme en sfeervolle ruimte waar met 50 tot 80 personen naar hartenlust gelachen, gefeest en gedanst kan worden. In de zomer kan dit zelfs uitgebreid worden naar maximaal 125 personen door gebruik te maken van de stretchtent die aansluit op de Koetszaal.

Als je je feest wilt combineren met een diner dan biedt het Landhuis het hele jaar door de mogelijkheid om een feest te geven voor 50 tot 130 personen. De monumentale bar waar goed gedanst kan worden in combinatie met de serre waar gelegenheid is om te zitten maakt dit tot een unieke feestgelegenheid.

Vraag naar ons feestavondarrangement of de andere mogelijkheden voor een feest of een diner met aansluitend een feest.

Wij nemen de zorg voor uit handen

Neem ons mee in de wensen voor uw feest en wij denken mee met de invulling. Samen met onze vaste partners kunnen wij alles voor u regelen: eten, drinken, DJ, aankleding of activiteiten.

Goed bereikbaar en gratis parkeren

Landgoed Brakkesteyn ligt in Nijmegen en is goed bereikbaar. Onze locatie beschikt over voldoende gratis parkeerplekken voor uw gasten. Meer informatie over alle mogelijkheden?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.