fbpx

Proef Brakkesteyn! Proeven en genieten

Graag bieden wij iedereen die er over denkt bij ons een bruiloft, diner of bijeenkomst te organiseren de gelegenheid om kennis te maken met onze keuken. Maar ook iedereen die een andere reden heeft om eens bij ons te dineren is van harte welkom.

Kom kennis maken met onze keuken en beleef onze gastvrijheid. 4 keer per jaar bent u al vanaf 2 personen welkom om te genieten van een heerlijk diner.

U kunt nu reserveren voor:
zondag 12 mei 2024 (Moederdageditie).

Voorlopig hebben we ook de volgende dagen onder voorbehoud gepland:

-Zondag 18 augustus 2024

-Zondag 17 november 2024

Geniet van de smaken van het seizoen

Onze Chef-kok en zijn keukenbrigade bereiden telkens een op het seizoen geïnspireerd menu op basis van shared dining. Vers bereid, telkens anders en voor ieder wat wils. Het zal een goede indruk geven van waar onze keuken voor staat; van de kwaliteit en de aandacht die wij het culinaire product geven. Benieuwd naar het menu van de eerstvolgende Proef Brakkesteyn avond? Laat het ons weten!

Ervaar de gastvrijheid!

Ook onze gastheren en -vrouwen zullen deze avond laten zien wat wij verstaan onder gastvrijheid. We zullen zorgen voor een origineel welkomstdrankje en passende wijnen die geschonken worden bij onze diners die wij door het jaar heen serveren. Als het weer het toe laat serveren wij het diner natuurlijk op ons terras.

Prijsinformatie

De prijs voor het Proef Brakkesteyn diner-arrangement bedraagt € 74,50 per persoon. De ontvangst is om 17.30 uur en het all-inclusive arrangement is gebaseerd op drie uur.

De inhoud van het arrangement bestaat uit ontvangst met welkomstdrankje en amuse, 3-gangen menu en dranken uit ons drankenarrangement.

Geef u op voor Proef Brakkesteyn

U kunt voor deze avond reserveren door ons een mail te sturen met daarbij het aantal personen, eventuele dieetwensen en de gewenste datum. De eerstvolgende werkdag zullen wij uw reservering bevestigen en indien het menu van uw Proef Brakkesteyn avond al bekend is sturen wij u dit toe.