fbpx

Een bijzondere bruiloftlocatie in Nijmegen

Zijn jullie op zoek naar een passende locatie in Nijmegen voor jullie bruiloft? Wat leuk, gefeliciteerd! Landgoed Brakkesteyn is wellicht precies wat jullie zoeken! Onze bruiloftslocatie kent een rijke historie en bevindt zich in een eeuwenoud stadspark in Nijmegen. Door de prachtige natuur kunnen jullie hier in alle rust een geweldige bruiloft hebben.

Twee prachtige bruiloftslocaties op één landgoed – keuze genoeg voor jullie bruiloft!

Landgoed Brakkesteyn bestaat uit twee monumentale panden: het Landhuis en het Koetshuis. Beide locaties hebben een eigen sfeer en bieden vele mogelijkheden.

Het Landhuis is een stijlvolle locatie die een warme setting biedt. Met haar chique en mooi ingerichte ruimtes en grote terrassen biedt deze locatie veel mogelijkheden voor een exclusieve bruiloft.

Het Koetshuis heeft een meer landelijke sfeer en leent zich goed voor een buitenbruiloft met de sfeervolle stretchtenten en de omheinde weide waar je bijvoorbeeld onder de bomen de ceremonie kunt laten plaatsvinden. Of waar je kunt kiezen voor een diner in festivalsfeer.

Voor welke locatie jullie ook kiezen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Intiem of juist groot, landelijk of meer klassiek, zelden kom je een trouwlocatie tegen die zoveel diversiteit aan mogelijkheden en sfeer te bieden heeft!

Passie voor goed eten en drinken

Bij jullie bruiloft hoort natuurlijk goed eten! Alle gerechten worden door onze chef-kok en zijn talentvolle team bereid. Onze chef-kok werkt enkel met verse producten en is uiterst creatief. Hij denkt graag mee over de invulling van jullie dag, zodat alles helemaal naar jullie wensen is. Behalve dat het eten van een uitstekende kwaliteit is, staat ook gastvrijheid bij ons hoog in het vaandel.

Onze enthousiaste bediening onder leiding van een ervaren partymanager doet er alles aan om uw gasten te verwennen. Attent, vriendelijk en proactief maken zij van uw bruiloft een onvergetelijke dag.

We vertellen graag meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact op met één van onze collega’s, ons team helpt jullie graag verder. Neem ook eens een kijkje in onze trouwbrochure