fbpx

RECENSIES LANDGOED BRAKKESTEYN

Hieronder leest u ervaringen van opdrachtgevers die u voorgingen. Met veel plezier hebben wij met hen samengewerkt en we zijn blij en dankbaar voor de positieve woorden die zij voor ons achterlieten.

RECENSIE SCHRIJVEN

Met het delen van uw ervaring kunnen wij verder groeien en leren. Daarnaast helpt u anderen bij het maken van een locatiekeuze. Ook een recensie achterlaten? Graag! Schrijf uw ervaring met Landgoed Brakkesteyn op:

MEETINGREVIEW

THE PERFECT WEDDING


 

Wat een prachtige locatie om tijdens deze corona-periode toch te kunnen feesten. Met een klein dinertje werd onze 25-jarige huwelijksverjaardag een heerlijke avond. De romantische sfeer, de geweldige bediening (Bart !) en het verrukkelijke eten met bijpassende drankjes maakten ons feestje compleet. Heel veel dank voor jullie gastvrijheid !Debbie dankjewel voor de prettige samenwerking en het meedenken.

 – Marjon Klop & familie

Op 23.09.2020 op deze prachtige locatie mogen trouwen. Nadat onze bruiloft in Griekenland werd geannuleerd hebben we enorm snel moeten schakelen. Door de hulp van Jitske is het toch nog gelukt onze droom dag werkelijkheid te maken en hebben we intens genoten van deze mooie dag. We zijn getrouwd in het landhuis zelf met de ceremonie in een prachtige zaal. Alles was goed geregeld en precies zoals we wilde. Niets was onmogelijk ! De communicatie was top, we Londen alles vragen en vooral op deze korte termijn verliep alles heel erg goed. We willen iedereen bedanken voor het mogelijk maken van onze mooiste dag van ons leven!

 – Esmee

Op de laatste zomerse dag van het jaar hebben wij een mooie corona-proof netwerkbijeenkomst met bbq kunnen organiseren voor 40 personen in het koetshuis en op de omringende terrassen. Onder de stretchtenten was voldoende ruimte om ons programma kwijt te kunnen, ook met inachtneming van de 1,5 meter en in verschillende opstellingen. Er werd door Jitske en collega’s goed meegedacht over hoe en welke ruimtes we het beste konden inzetten en welke faciliteiten hiervoor nodig waren. Bedankt en tot een volgende keer!

– Margot van der Mark


 

We hebben een fantastische trouwdag gehad in het landhuis! Alles klopte: van de prachtige locatie tot de fijne service, en de uitstekende keuken. We zijn getrouwd in tijden van Corona, waar het team goed (en veelal nog last-minute) op in heeft kunnen spelen.

– Marjolijn

Prachtige locatie, waar je heel veel kanten mee op kunt. Gelukkig denkt Kees heel goed met ons mee! En extra leuk: wij hebben begrepen dat Landgoed Brakkesteyn zich inmiddels volledig richt op evenementen, dus je krijgt als bruidspaar alle aandacht!

 – Dilian

Alles verliep vanaf het begin erg soepel en prettig. Jitske en Bart zijn echte toppers! Niets was hen te veel en dachten met ons mee. Ook de bediening was erg vriendelijk en enthousiast en serveerden heerlijke hapjes. En wat een toplocatie! Wij hebben samen met onze gasten een geweldige avond gehad en kunnen Landgoed Brakkesteyn van harte aanbevelen. Nogmaals enorm bedankt voor de onvergetelijke avond! 

– Anja en Gaico Willemsen

Met zessen heerlijk gedineerd op het terras met een prachtig uitzicht. De gerechten waren zeer smakelijk en met dieetwensen was prima rekening gehouden. Ook de locatie, service en gastvrijheid van de medewerkers, maakten deze avond voor ons onvergetelijk!

 – Paul en Rianne

Voorbereidingsgesprekken erg prettig verlopen. Ontspannen ontvangst in prachtige corona-proof ingerichte setting. De serre is een aanrader.

– Alice