fbpx

Wakker worden op Landgoed Brakkesteyn

Wilt u uw na uw diner of feest niet meer naar huis rijden of wilt u er een paar dagen helemaal tussen uit? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. We beschikken in het Koetshuis over twee ruime en sfeervolle suites, appartementen eigenlijk.

Elk 55 m2 groot met een woon- en slaapkamer, een keuken en een badkamer. Voorzien van alle gemakken en smaakvol ingericht door Pieter Porters van het Antwerpse House of Porters.

Wordt wakker in misschien wel het mooiste stadspark van Nijmegen. Maak een ochtendwandeling door het park en de Botanische tuin voordat u geniet van een lekker ontbijt.

Bruidssuite – Park appartement

Op de begane grond ligt het Park appartement. Met zijn romantische uitstraling al jaren zeer in trek bij de bruidsparen die kiezen voor het Koetshuis als bruidslocatie. De stemmige kleurstelling, de grote woonkeuken en het knusse zitgedeelte zijn op zich zelf al zeer aantrekkelijk. Maar de directe toegang vanaf je eigen bruiloft of feest maakt het gewoonweg ideaal.

De Loft

Op de eerste verdieping – de naam zegt het al – vindt u de Loft. Hier een lichtere kleurstelling met mooie houten balken. Een heerlijke ruime en sfeervolle badkamer met ligbad en douche en een ruime zithoek maken de Loft tot een aantrekkelijke ruimte om te verblijven.

Zomer- en winterseizoen

In het zomerseizoen hebben de gebruikers van de ruimtes in en om het Koetshuis voorrang bij het boeken  van deze suites. Dan bieden wij beide ruimtes aan voor gebruik voor één nacht met mogelijkheid voor het bestellen van een ontbijt dat u zelf in uw keuken kan afmaken.

In het winterseizoen (oktober tot en met april) verhuren wij de suites vanaf 2 nachten op basis van logies. Een ideale uitvalbasis voor een weekendje Nijmegen of bijvoorbeeld een midweek om per fiets of wandelend het Rijk van Nijmegen te ontdekken.

Gecombineerd gebruik van de suites

Hoewel de suites allebei een eigen voordeur hebben bestaat er ook de mogelijkheid om er één groot appartement van te maken. Door simpelweg de tussendeur voor u open te doen, maken wij de ruimtes zeer geschikt voor een verblijf van een familie of twee bevriende stellen.

Beschikbaarheid en boeken

Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en voor meer informatie.