fbpx

Eten & drinken op landgoed brakkesteyn

Van walking dinner voor 250 personen tot private dining voor 10 personen!

Heeft u iets te vieren of wilt u ongedwongen met uw gezelschap samenkomen? Op Landgoed Brakkesteyn geniet u van de groene omgeving en kunt u naast goed eten & drinken service op topniveau verwachten.

We bieden u met Landgoed Brakkesteyn een unieke en onderscheidende locatie waar u uw gasten in een buitengewone omgeving kunt ontvangen. Met onze passie voor gastvrijheid werken wij hard om u en uw gasten een buitengewoon product te bieden.

We bieden vele dinermogelijkheden

Al ruim 50 jaar kunnen gezelschappen hier terecht voor onderscheidende en kwalitatief goede lunches, diners en feesten. Sinds 2019 focussen wij ons helemaal op het gastvrij ontvangen en culinair verwennen van groepen gasten. Vanaf 10 personen voor private dining tot 400 personen voor een feest of walking dinner; wij bieden voor elke bijeenkomst een passende en hoogstaande culinaire invulling.

Op de volgende pagina’s vindt u een aantal mogelijkheden die wij aanbieden. We leveren waar mogelijk ook graag maatwerk dus neem gerust contact met ons op om al uw wensen te bespreken!

 

 

eten-drinken-dineren-nijmegen-groepen