fbpx

Cursus of training

Opleiden in een speciale en inspirerende omgeving! 

Kies voor ons landgoed als locatie waar we uw collega’s of cursisten ontvangen; het zal de opbrengst van uw en hun inspanningen alleen maar vergroten. Als ze de oprijlaan opkomen beseffen ze al dat het een speciale dag zal worden. Landgoed Brakkesteyn kent vele ruimtes met elk een eigen grootte en sfeer. Zo is er altijd een passende ruimte (of meer) te vinden voor uw bijeenkomst. En tijdens de breaks loopt u zo het park in om daarna weer met nieuwe energie en focus de training te hervatten.

Denk ook eens aan ons Koetshuis als trainingslocatie; een historische plek in een rijksmonument met twee terrassen en een eigen weide waar u uw groep ook actief kunt laten leren of ontspannen.

Moderne faciliteiten

Al vele opdrachtgevers zijn u voorgegaan en daardoor weten wij met onze schat aan ervaring als geen ander waar een goede locatie voor uw training aan moet voldoen. Neem contact met ons op en onze adviseurs denken graag met u mee. Zo hoeft u zich alleen nog maar te richten op de inhoud.

All-in arrangementen of maatwerk

Om u als opdrachtgever te ontzorgen bij uw training kunt u ook gebruik maken van onze vergaderarrangementen. Deze zijn zo samengesteld dat alle benodigdheden voor een professionele en goede training er al in zijn opgenomen. De zaalsetting is zoals met u is afgesproken, u heeft de beschikking over een moderator case, flipover, AV-middelen als een beamer of een LCD-scherm en natuurlijk zorgen wij voor een bijzondere en energie opwekkende catering.

Stelt uw training andere eisen aan het programma, de locatie of de benodigde materialen dan verzorgen wij graag een offerte op maat voor u.

Hybride trainingen

Tegenwoordig zijn we allemaal gewend aan het online opleiden. Steeds vaker zien we ook trainingen online plaatsvinden . Maar in plaats van dat u dat verzorgt vanuit een saaie lesruimte of kantooromgeving kunt u dat ook doen vanuit een van onze mooi aangeklede warme ruimtes; het zal de beleving voor de deelnemers zeker positief beïnvloeden.

Samen met onze AV-partner kunnen we u deze service ook leveren. Dit maatwerk combineert de voordelen van het pragmatische en veilige online trainen met de aandacht waarmee u ook in het verleden uw trainingslocaties uitzocht en die het verschil maakt met andere aanbieders.

Zalen & Ruimtes

Onze twee locaties bieden zowel binnen als buiten mogelijkheden. Elke zaal heeft een eigen stijl en grootte, zodat er voor elke gelegenheid een passende ruimte is.