fbpx

Voor elk evenement een passende ruimte

Op Landgoed Brakkesteyn vindt u voor elke gelegenheid een passende zaal. Er zijn zowel binnen als buiten mogelijkheden en we kunnen ruimte bieden aan gezelschappen van 10 tot maar liefst 500 personen.

Zowel het landhuis als het koetshuis beschikken over zalen die u kunt gebruiken voor uw evenement. Elke zaal heeft een eigen stijl en grootte, zodat er voor elke gelegenheid een passende ruimte is. Van vergaderen tot een diner en van bruiloft tot spetterend personeelsfeest. Voor een dagdeel een ruimte huren of de gehele locatie exclusief voor de hele dag. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het Landhuis

Het landhuis is een warme en stijlvolle locatie en bestaat uit verschillende binnenruimtes en een verwarmd terras. Het ademt een ongedwongen sfeer met een vleugje Parijse nonchalance. Deze locatie bestaat uit twee verdiepingen. Het landhuis leent zich uitstekend voor een variatie aan evenementen.

Een zakelijke bijeenkomst, een receptie, bruiloft of een feestelijk walking dinner. De mogelijkheden zijn enorm. Op de begane grond bevindt zich de Salon. Deze ruimte leent zich perfect voor kleine vergaderingen of private dining.

Op de eerste verdieping bevindt zich de Herenkamer en de Collegekamer. Deze ruimtes zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken maar kunnen ook makkelijk worden samengevoegd tot één geheel. De ruimtes zijn flexibel in te delen zodat er veel mogelijk is.

Serre

Multifunctionele ruimte met hoge raampartijen en uitzicht op het park

De Serre is een fijne ruimte met veel daglicht en grote raampartijen. De ruimte is gelegen op de begane grond en makkelijk toegankelijk. Vanuit de Serre kunnen de deuren naar het terras open, ideaal voor een event in de zomermaanden. De Serre biedt een heerlijk uitzicht op het park en het Koetshuis, mooi in ieder seizoen! Combineer de ruimte gemakkelijk met de Bar.

Bar

Stijlvol en warme ruimte met sfeervolle bar

Onze bar is een ruime zaal en gelegen op de begane grond van het Landhuis. De ruimte brengt een warme en gezellige sfeer en leent zich perfect voor diverse vormen van samenzijn. De ruimte is geschikt voor 60 tot 70 personen voor een feest of borrel. De Bar is goed te combineren met de Serre.

Voorkamer

Een knusse en warme ruimte met voldoende daglicht

De Voorkamer is een kleinere ruimte met veel sfeer en warmte. Door de hoge ramen biedt deze ruimte naast voldoende daglicht ook uitzicht op de groene omgeving. De Voorkamer kan goed gecombineerd worden met de Bar. Deze ruimte leent zich perfect voor recepties en kleine diners. 

Landhuis begane grond

Veelzijdige en sfeervolle ruimtes met groot terras, perfect in ieder seizoen

Een combinatie van de Serre, Bar en Voorkamer De begane grond van het Landhuis leent zich perfect voor iedere vorm van samenzijn. Een grote lichte serre, een vaste bar en aansluitend een groot buitenterras zijn gelegen op de begane grond. De ruimtes zijn allemaal gelijkvloers en daardoor goed bereikbaar. De karakteristieke stijl en warme kleuren zorgen voor een sfeervolle setting.

Herenkamer

Zaal met vele mogelijkheden

Of u nu op zoek bent naar een zaal voor een vergadering, een lunch of juist een receptie of feest: Onze Herenkamer is veelzijdig en biedt u vele mogelijkheden. De zaal is recent helemaal gerestyled en van alle gemakken voorzien. Deze zaal biedt uitzicht op het groene landgoed en het Koetshuis. De hoge ramen zorgen voor voldoende licht en prachtig uitzicht. Deze zaal kan worden afgesloten voor privacy voor uw gezelschap. In deze zaal is een bar aanwezig. Wij adviseren de Herenkamer voor > Vergadering, presentatie, diner, receptie en feest.

Collegekamer

MODERNE EN VEELZIJDIGE RUIMTE MET COMFORT EN PRIVACY

Deze veelzijdige ruimte is gelegen op onze eerste etage en kan makkelijk worden gecombineerd met de Herenkamer. Het is een praktische ruimte met een moderne en warme inrichting. De diverse opstellingen bieden verschillende mogelijkheden in capaciteit. Deze zaal kan worden afgesloten van de andere zalen voor uw privacy.

Wij adviseren de Collegekamer voor > Vergadering, Presentatie, Diner, Receptie en feest.

.

Landhuis eerste etage

Een sfeervolle etage met vele mogelijkheden 

Een combinatie van de Herenkamer, Collegekamer & Middenkamer

Wanneer u kiest voor een bijeenkomst op de gehele etage bieden onze ruimtes u vele mogelijkheden. De zalen zijn door middel van deuren makkelijk af te sluiten of juist bij elkaar te betrekken. Van diner tot receptie of feest: op deze net gerestylede verdieping is van alles mogelijk!

Wij adviseren de eerste etage voor > vergadering, presentatie, diner, receptie en feest.

Salon

Sfeervolle salon

De salon is een fijne ruimte op de begane grond met openslaande deuren en uitzicht op het landgoed. Deze ruimte is zeer geschikt voor kleine vergaderingen en privé diners. Deze ruimte kan ideaal gecombineerd worden voor bijvoorbeeld de ontvangst, lunch of diner.

Wij adviseren de Salon voor > vergadering, lunch, presentatie, diner en meer.

Koetshuis totaal

MOGELIJKHEDEN VAN HET KOETSHUIS

Op het landgoed bevindt zich ons Koetshuis. Door de terrassen en weide kunnen hier evenementen tot maar liefst 1500 personen plaatsvinden. In de zomermaanden staan de stretchtenten op zodat er meer overdekte oppervlakten ontstaat. De ruimte en het groen zorgt voor een rustige en sfeervolle omgeving. Van bruiloften tot grote evenementen en feesten, de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Wij adviseren de Salon voor > Events, Recepties, Feesten en nog veel meer.

Koetshuis zaal en terras

BINNEN EN BUITEN

Een receptie, feest of barbecue voor grote groepen? Dat en meer is allemaal mogelijk in het Koetshuis. In de zomer zijn de terrassen van het Koetshuis overdekt met sfeervolle stretchtenten. Deze zorgen voor extra overdekte oppervlakten voor uw gezelschap. De groene omgeving van het landgoed zorgt voor een ruim gevoel en een rustige omgeving. Wij adviseren het Koetshuis zaal & terras voor > feest, receptie, vergadering,  presentatie en meer.

Koetshuis zaal

VAN DINER TOT FEEST

Het authentieke Koetshuis is ruim 100 jaar oud en leent zich perfect voor diners, feesten, vergaderingen en meer. In de ruimte zijn nog authentieke details van de vroegere stallen aanwezig. In deze ruimte is veel mogelijk en biedt u en uw gasten privacy en een rustige omgeving. Van receptie tot lange tafels voor een diner of juist een aangeklede ruimte voor een spettterend feest: het is allemaal mogelijk!

Wij adviseren de Koetshuis zaal voor > diner, vergadering, receptie en feesten.

Weide en weidezicht

EEN OASE VAN RUST

Landgoed Brakkesteyn is een prachtig, groene en bosrijke omgeving en is in ieder jaargetijde mooi. De weide en weidezicht terras ligt aan de bosrand en zorgt voor veel privacy en een rustige omgeving voor uw gezelschap. Van een intieme setting voor een huwelijksceremonie onder de eeuwen oude eikenbomen of grootse outdoor evenementen op veld... Dit stuk groen zorgt voor vele mogelijkheden!

Wij adviseren Weide & Weidezicht terras voor > bruiloften, evenementen, feesten en meer.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

U ontvangt een kopie van dit bericht