fbpx

Voor elk evenement een passende ruimte

Op Landgoed Brakkesteyn vindt u voor elke gelegenheid een passende zaal. Er zijn zowel binnen als buiten mogelijkheden en we kunnen ruimte bieden aan gezelschappen van 10 tot maar liefst 500 personen.

Zowel het landhuis als het koetshuis beschikken over zalen die u kunt gebruiken voor uw evenement. Elke zaal heeft een eigen stijl en grootte, zodat er voor elke gelegenheid een passende ruimte is. Van vergaderen tot een diner en van bruiloft tot spetterend personeelsfeest. Voor een dagdeel een ruimte huren of de gehele locatie exclusief voor de hele dag. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het Koetshuis

Het Koetshuis is een iconische locatie die met name in het zomerseizoen geschikt is voor allerhande ontspannen evenementen. De koetszaal met de openslaande deuren naar de stretchtent op terras Parkzicht is geschikt voor mooie particulieren bijeenkomsten maar zeker ook voor zakelijke bijeenkomsten als een hei-dag , relatie-event of afdelingsdiner. Achter het Koetshuis staat op onze privé-weide een mooie stretchtent, midden in het groen en uitkijkend op het monumentale Koetshuis. Een heerlijke plek voor bijvoorbeeld een uitgebreide barbecue.