fbpx

Uw succesvolle presentatie op Landgoed Brakkesteyn

Een speciale en inspirerende omgeving voor uw belangrijke presentatie of kick-off!

U heeft veel tijd en aandacht besteed aan uw nieuwe product of uw nieuwe bedrijfsplan en wilt deze presenteren in een unieke omgeving. U wilt uw jaarcijfers bekend maken of een idee pitchen aan uw raad van bestuur. Of u wilt uw team meenemen in de nieuwe plannen. In al deze gevallen zoekt u een locatie die de aandacht die u in uw werk heeft gestopt weerspiegelt, die uw presentatie alleen nog maar versterkt. Landgoed Brakkesteyn biedt u die omgeving. Als uw gasten de oprijlaan opkomen beseffen ze al dat het een speciale presentatie zal gaan worden.

Landgoed Brakkesteyn kent vele ruimtes met elk een eigen grootte en sfeer. Zo is er altijd een passende ruimte (of meer) te vinden voor uw presentatie maar ook voor de ontvangst of feestelijke viering achteraf. Wij maken graag met u uw presentatie tot een groot succes.

Moderne faciliteiten

Iedere presentatie is uniek en dat beseffen wij ons! Samen met u en onze partners creëren wij de perfecte invulling van uw event. Maatwerk op gebied van aankleding, AV, gastvrijheid en catering. Het hoeft u aan niets te ontbreken.

Hybride presentatie

Het liefst komen wij voor een belangrijke presentatie fysiek bij elkaar. Maar steeds vaker zien we ook hybride presentaties; op locatie uitgevoerd maar voor een breder publiek ook te volgen van huis uit. Het vindt plaats in een van onze mooi aangeklede warme ruimtes en die beleving kan ook op andere plaatsen worden gevoeld door een goede online registratie. Waarbij we zelfs zo ver kunnen gaan dat er thuis kan worden mee gevierd! Samen met onze partners kunnen we u deze service en maatwerk leveren.

Zalen & Ruimtes

Onze twee locaties bieden zowel binnen als buiten mogelijkheden. Elke zaal heeft een eigen stijl en grootte, zodat er voor elke gelegenheid een passende ruimte is.