fbpx

Geniet van een groepsdiner met een groter gezelschap

Groepsdiners op Landgoed Brakkesteyn vanaf 30 personen, groepslunches vanaf 20 personen

Om te genieten van goed eten en drinken met grote groepen bent u bij Landgoed Brakkesteyn aan het goede adres! Zowel in het Koetshuis als het Landhuis ontvangen wij uw gezelschap graag voor een diner.

Een borrel vooraf, een feest na afloop… De mogelijkheden zijn eindeloos.  Afhankelijk van uw wensen, de samenstelling en grootte van uw gezelschap adviseren wij u graag over een passende dinervorm en de meest geschikte ruimte.

Vele dinermogelijkheden op het landgoed

Gezelschappen laten genieten van hoogstaand eten en drinken is waar onze passie ligt, waar we veel ervaring mee hebben en waar ons Landgoed bij uitstek geschikt voor is! Naast Private Dining, dat al mogelijk is vanaf 10 personen hebben we nog veel meer mogelijkheden!

Of u nu iets wilt vieren met familie/vrienden of een zakelijk event organiseert voor relaties of collega’s; wij hebben voor elke gelegenheid een passende culinaire invulling. Denk hierbij aan een Walking Dinner waarbij er voor iedereen ruim gelegenheid is om te netwerken of juist aan een Shared Dining waar de gerechtjes aan grote tafels worden gedeeld. Maar we bieden ook de mogelijkheid voor een Buffet of een Barbecue.

Seizoensgebonden diners

Uw eigen wensen en verwachtingen zijn natuurlijk het belangrijkste bij de dinerkeuze, maar ook het seizoen en de groepsgrootte hebben invloed op de dinermogelijkheden. Zo is het reserveren van onze barbecue gebonden aan voorjaar/zomer en zijn de menu’s voor Shared Dining en het Walking Dinner aangepast aan het seizoen.

De inhoud van het Buffet wisselt jaarlijks maar voor alle dinervormen geldt dat we altijd verse ingrediënten gebruiken om een culinair hoogstaand menu te bereiden voor uw gasten.

Lunchmogelijkheden

Voor een Private Lunch verwijzen wij u graag naar de mogelijkheden zoals vermeld bij Private Dining. Daarnaast bieden wij ook andere invullingen voor de lunch. Kies bijvoorbeeld voor een Luxe Broodlunch of een Highlunch.

Wij houden rekening met dieetwensen

Graag horen wij ruim van tevoren of er dieetwensen zijn of dat er vegetarische of veganistische gasten aanwezig zijn. Dan kan onze keuken daar rekening mee houden en ook voor hen culinair aantrekkelijke gerechten met seizoen producten bereiden. De dranken bij het aperitief, het diner en de koffie serveren wij op basis van nacalculatie waarbij wij zorgen voor passende wijnen. Hiervoor nemen wij in de offerte een stelpost op.

Zomerse arrangementen of speciale diners voor de Feestmaanden

In de zomer is er ook de mogelijkheid om voor ons Barbecue-arrangement te kiezen. Een leuke interactieve manier om met elkaar te dineren. En als op ons Landgoed duizenden lichtjes branden die voor een onvergetelijke entree zorgen en het Landhuis en Koetshuis aangekleed zijn in kerstsferen, dan bieden wij natuurlijk een speciaal samengesteld Feestdagen menu en een Feestdagen Private Dining arrangement: en  Nog net iets feestelijker dan normaal; om het jaar goed af te sluiten of juist sprankelend te beginnen.