fbpx

DINEREN MET GROEPEN OP Landgoed Brakkesteyn

Zakelijk dineren of iets te vieren? Vanaf 10 personen kunt op het landgoed terecht om met elkaar te culinair te genieten.
Wat u ook te vieren heeft, de gelegenheid vieren met een diner met veel gasten is altijd passend en memorabel. En zulke diners verzorgen is iets wat wij graag en met vakmanschap en passie doen!

genieten in ons landhuis en koetshuis

Private dining in een intieme sfeer waar u en uw gasten uitgebreid kunnen genieten van mooie gerechten of mooie wijnen is een mogelijkheid waar ons Landhuis bij uitstek geschikt voor is.

Het Koetshuis is juist weer dé locatie waar in de zomer een shared dinner aan lange tafels kan plaatsvinden of waar u heerlijk kun genieten van een barbecue. Dit zijn slecht een paar voorbeelden van de vele vormen van dineren die wij u kunnen aanbieden.

Wij helpen u graag met een passende invulling voor uw diner

Wij denken graag met u mee om het passende diner op de beste locatie te laten plaatsvinden. We gaan altijd uit van uw eigen wensen maar we adviseren u graag om tot de juiste invulling te komen die het voor u en uw gasten een echt memorabel diner maken.

Kijk op eten & drinken om te zien wat er allemaal mogelijk is. Met u komen wij graag tot de passende invulling.