fbpx

EEN ALTERNATIEVE UITVAARTLOCATIE IN NIJMEGEN

Bent u op zoek naar een alternatieve uitvaartlocatie in Nijmegen of omgeving? Landgoed Brakkesteyn is een warme en mooie locatie midden in een bosrijke omgeving. Een plek waar mensen die van de natuur houden zich thuis zullen voelen en waar gastvrijheid wordt geademd. Bij ons kunt u een persoonlijke uitvaart of herdenkingsdienst op maat organiseren en we denken graag mee in uw wensen.

NET EVEN EEN ANDERE SETTING VOOR EEN PERSOONLIJK AFSCHEID

Onze locatie is geen doorsnee uitvaartlocatie. Wij bieden u een bijzondere omgeving in Nijmegen wanneer u een alternatief zoekt voor het samenkomen op een crematorium of begraafplaats. Landgoed Brakkesteyn ligt in het unieke en groene Park Brakkenstein. Door de prachtige natuur een rijke historie is het een bijzondere ontmoetingsplek waar u terecht kunt voor een waardig afscheid.

Het landgoed bestaat uit twee monumentale locaties – Het Landhuis en het Koetshuis. Beiden hebben een eigen sfeer en stijl, waardoor u kunt kiezen wat het beste bij de herdenkingsdienst past. Bij beide locaties kunt u gebruik maken van verschillende ruimtes die voor zowel kleine als grote groepen geschikt zijn. Ook bieden de locatie een buitenterras.

CATERING OP MAAT EN GOEDE TECHNIEK

Wilt u vrijheid en keuze in eten en drinken? Onze chef-kok en zijn keukenbrigade bieden hoogwaardige catering en denken graag mee over de invulling. Wilt u gebruik maken van techniek? Ook dat is mogelijk. Neem ons mee in uw wensen en wij adviseren u graag.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP, WIJ HELPEN U GRAAG

Ieder mens is uniek en daarmee ook elke uitvaart. We nemen graag de tijd en ruimte om u te helpen bij het organiseren van een herdenkingsdienst op maat. Wilt u meer mogelijkheden over de mogelijkheden voor een afscheidsdienst op ons landgoed? Bel ons gerust, wij helpen u graag. Waar gewenst kunnen we zorg voor u uit handen nemen.