fbpx

MUNTGEBOUW UTRECHT

Muntgebouw Utrecht is een monumentaal pand met karakter. De locatie ligt op steenworp afstand van de Jaarbeurs en het Centraal Station, maar toch in de luwte van de rijke historische omgeving met haar prachtige grachten en statige herenpanden.
Het Muntgebouw is gevestigd in het monumentale en volledig gerestaureerde pand van de Rijks Munt. Ondanks de huidige moderne uitstraling is de authentieke charme bewaard gebleven. Uniek gegeven is dat op deze plek, als enige in Europa, de europroductie zichtbaar is.
Het Muntgebouw is in de afgelopen jaren in capaciteit verdriedubbeld en kent drie grote plenaire ruimtes voor 150 tot 300 personen en maar liefst 24 subruimtes.

mariënhof amersfoort

Als de muren van stadsklooster Mariënhof Amersfoort konden spreken zouden hun verhalen u meenemen naar lang vervlogen tijden. De eerste stenen van het klooster werden ruim 500 jaar geleden gelegd en sindsdien heeft het pand vele functies gehad. Vandaag de dag dient de locatie als een buitengewone congres- en evenementenlocatie. Oud en nieuw komen hier op bijzondere wijze samen. Ervaar bij binnenkomst de sfeer van vroeger en ontdek het heden door de hedendaagse kunst, moderne technieken en sfeervolle ledverlichting in de kloostergangen.

De Mariënhof is gelegen in het centrum van Amersfoort en kent tien ruimtes, waarvan twee grote ruimtes geschikt voor een gezelschap tot 240 personen. De locatie is voor vele doeleinden geschikt; van workshops, presentaties en vergaderingen tot intieme diners, bruiloften en bedrijfsfeesten. In totaal kunt u maar liefst 700 gasten verwelkomen.

Vanwege dezelfde overkoepelende organisatie kennen onze locaties korte lijntjes en dezelfde werkwijze. U kunt dus op al onze locaties dezelfde service, gastvrijheid en kwaliteit verwachten!