fbpx

ARRANGEMENTEN

Met al onze genomen maatregelen en sprankelende hygiënebeloftes bieden we u de mogelijkheid om elkaar op een verantwoorde manier te ontmoeten. We hebben diverse arrangementen samengesteld voor uw gemak, bekijk ze hieronder. Heeft u een vraag  over de arrangementen of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

Of u nu iets wilt vieren met familie/vrienden met een borrel of diner of zakelijk wilt samenkomen tijdens een vergadering of informele borrel. Bij ons is het mogelijk. Genietend van een veilige, groene en gezonde omgeving. Wilt u een evenement op maat? Ook dit is mogelijk, we denken graag met u mee over de invulling.

 

VERGADERARRANGEMENT

Zoekt u een vergaderruimte en een passende omgeving om op een veilige en rustige manier samen te komen? Op Landgoed Brakkesteyn kunt u onbezorgd vergaderen. We hebben diverse vergaderarrangementen samengesteld die van alle gemakken zijn voorzien. U kunt bij ons al vergaderen vanaf 5 personen.


ARRANGEMENTEN VOOR DE WINTERMAANDEN

Onderstaande arrangementen hebben we speciaal samengesteld voor tijdens de wintermaanden. Afgestemd op het seizoen en makkelijk uit te breiden voor uw evenement. 

Private dining ARRANGEMENT

Geniet met elkaar van een heerlijk onbezorgd diner in sfeervolle en intieme setting. U kunt al vanaf 6 personen bij ons een private dining arrangement reserveren. U heeft de keuze uit een 3-gangen of een 4-gangen menu. Bekijk het aanbod en stel zelf uw eigen gangen diner samen voor u en uw gasten. Geniet van de culinaire kwaliteiten van onze chef-kok en zijn enthousiaste keukenbrigade. Altijd gevarieerd en met de smaken van het seizoen. Voor ieder gezelschap bieden wij een passende setting en ruimte.

BORRELARrANGEMENT

Heeft u iets te vieren en zoekt u een ruime omgeving om op een verantwoorde manier samen te komen? Bij ons kunt u al vanaf 20 personen reserveren voor een volledig verzorgde borrel met goede bites. Speciaal voor uw gemak hebben we een heerlijk borrelarrangement samengesteld. Uiteraard kunnen we rekening houden met eventuele dieetwensen.

WALKING DINNER ARRANGEMENT

De naam Walking Dinner verraad het eigenlijk al, uw gezelschap geniet in een informele borrelsetting van alle verschillende gerechtjes die worden uitgelopen. Ideaal wanneer u en uw gezelschap houden van verassende gerechten en wisselende smaakbelevingen.We hebben verschillende gerechten waaruit u kunt kiezen, er is zo voor ieder wat wils. U kunt onze walking dinner arrangementen al reserveren vanaf 25 personen.