fbpx

dineren met een groep in nijmegen

Bent u op zoek naar een buitengewone en sfeervolle locatie in Nijmegen om in alle rust met elkaar te genieten van een heerlijk diner? Bij Landgoed Brakkesteyn kunt u al vanaf 12 personen terecht. Of u iets te vieren heeft of juist ongedwongen en in alle rust met een gezelschap wilt samenkomen…

Op het landgoed geniet u van de groene omgeving en kunt u naast goed eten en drinken service op topniveau verwachten. U heeft altijd een exclusieve ruimte voor uw gezelschap.

vele dinermogelijkheden voor uw gezelschap

Private Dining in een intieme sfeer waar u en uw gasten uitgebreid kunnen genieten van mooie gerechten of mooie wijnen is een mogelijkheid waar ons Landhuis bij uitstek geschikt voor is.
Het Koetshuis is juist weer dé locatie waar in de zomer een Sharing Dinner aan lange tafels kan plaatsvinden of waar u heerlijk kun genieten van een BBQ.

Dit zijn slecht een paar voorbeelden van de vele vormen van diners die wij u kunnen aanbieden. Kijk op onze pagina eten & drinken om te zien wat er allemaal mogelijk is. Met u komen wij graag tot de passende invulling

Ons team biedt vele mogelijkheden en denken graag mee!

Onze chef-kok en zijn keukenbrigade koken op hoog niveau en zijn uiterst creatief. We gaan uit van uw eigen wensen maar adviseren u graag om tot een passende invulling te komen die het voor u en uw gasten tot een memorabel diner maken.
Meer informatie of advies over onze dinermogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Persoonlijke aandacht en een ervaren team

Ons gastvrije team heeft oog voor detail en staat klaar om uw gasten, met passie, kwaliteit en gastvrijheid een beleving te bieden. Verrassen, verzorgen en verbinden zijn onze uitgangspunten voor ieder event.