fbpx

EXCLUSIEF DINEREN BIJ DE BEST BEWAARDE BUITENPLAATS VAN NIJMEGEN

Zoekt u een bijzondere en exclusieve plek om culinair te dineren? Bij Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen bent u aan het juiste adres! Een kleine of grote groep, binnen of buiten, bij ons is het allemaal mogelijk! U kunt bij ons dineren met gezelschappen van 12 tot 250 personen en we bieden exclusieve ruimtes. Ons landgoed ligt in het stadspark in Nijmegen en biedt een prachtige setting voor een exclusief diner in de natuur.

SFEERVOLLE EN EXCLUSIEVE LOCATIE IN GROENE OMGEVING

Op het landgoed zijn twee locaties te vinden, het Landhuis en het Koetshuis. Beide locaties bieden een bijzondere sfeer en exclusieve ruimtes voor een diner. Ons team adviseert u graag over welke ruimte het beste past bij uw diner. Wilt u een chique diner in het stijlvolle Landhuis en genieten van een warme sfeer? Of wilt u juist gebruik maken van het Koetshuis waar u met lekker weer gebruik kunt maken van de sfeervolle stretchtenten? Neem ons mee in uw wensen en we zoeken samen de meest geschikte ruimte.

ETEN & DRINKEN VAN HOOG NIVEAU

Geniet op het landgoed met uw gezelschap van de culinaire kwaliteiten van onze chef-kok en zijn keukenteam. Samen zorgen ze voor een heerlijk diner waarbij kwaliteit voorop staat! Van een walking dinner tot een 4-gangendiner. Bij ons kunt u verrassende gerechten verwachten die gemaakt zijn met dagverse ingrediënten en veel passie. Onze chef-kok heeft veel ervaring en creativiteit en stemt de gerechten af op het seizoen. Combineer dit met een wijnarrangement dat samengesteld wordt door onze wijnspecialist en u bent verzekerd van een fijn diner!

BEREIKBAARHEID VAN LANDGOED BRAKKESTEYN


Onze locatie ligt aan de rand van Nijmegen, vlakbij het Radboud UMC. Het is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer en u kunt bij ons naast de deur parkeren! U vindt hier meer informatie over de route naar het landgoed.