fbpx

EXCLUSIEVE VERGADERLOCATIE IN HET GROENE HART VAN NIJMEGEN

Landgoed Brakkesteyn is een warme en exclusieve vergaderlocatie aan de rand van Nijmegen, vlakbij Radboud UMC. Bij ons heeft u altijd een eigen vergaderruimte, exclusief voor uw gezelschap. Onze locatie biedt een oase van rust en is gelegen in een inspirerende en groene omgeving. Alle ingrediënten voor een succesvolle vergadering kunt u hier vinden. Als u een exclusieve locatie zoekt met een luxe, comfortabele én warme uitstraling, bent u bij ons landgoed in Nijmegen aan het goede adres!

EXCLUSIEVE RUIMTES

Ons Landhuis is een van onze twee locaties en leent zich perfect voor een vergadering. Het bestaat uit twee etages en diverse exclusieve ruimtes. Van kleine gezelschappen tot grote groepen, voor iedere vorm van samenzijn bieden wij een passende ruimte. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van comfortabele stoelen, voldoende daglicht en een goede internetverbinding. Heeft u audiovisuele middelen nodig? Wij adviseren u graag.

VERGADERARRANGEMENTEN

Voor uw gemak hebben we standaard vergaderarrangementen samengesteld. U kunt een dagdeel of hele dag bij ons terecht en we hebben standaard arrangementen voor de pauzemomenten. Aangezien we eigen catering in huis hebben, kunnen we deze helemaal aanpassen naar uw wensen. Onze keukenbrigade bereid met passie gerechten en bij ons kunt u genieten van dagverse en seizoen producten.

Met uw gezelschap exclusief dineren? Bij ons kunt u aansluitend genieten van heerlijke private diners.

 

HET PLEZIER EN GEMAK VAN DE BUITENLUCHT

Bij mooi weer bieden onze terrassen een fijne plek om tussendoor even frisse lucht te scheppen. U kunt heerlijk wandelen in de Botanische tuinen van het stadspark of zelfs de lunch als picknick verzorgd krijgen! Er zijn voldoende rustige plekken om even te pauzeren.

ONS ERVAREN TEAM HELPT U GRAAG

Ons team verzorgt en faciliteert dagelijks vergaderingen in onze locatie. Wij weten met onze ervaring precies waar een succesvolle vergaderlocatie aan moet voldoen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.