fbpx

BOSRIJKE BUITEN TROUWLOCATIE IN NIJMEGEN

Zijn jullie op zoek naar een sfeervolle en onvergetelijke trouwlocatie voor een buitenbruiloft? Landgoed Brakkesteyn is dé trouwlocatie in Nijmegen waar je een prachtige bruiloft in de natuur kunt organiseren. Het landgoed ligt in een bosrijke omgeving nabij botanische tuinen en biedt twee monumentale locaties. We bieden een veelzijdigheid aan mogelijkheden en adviseren je hier graag over. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt!

MONUMENTALE BUITENLOCATIE VOOR EEN ONVERGETELIJKE BRUILOFT

Onze trouwlocatie bestaat uit twee monumentale panden, het Landhuis en het Koetshuis. Beide hebben een eigen sfeer en beschikken over genoeg buitenruimte en terrassen. Vooral het Koetshuis leent zicht goed voor een mooie buitenbruiloft. Deze locatie biedt een landelijke sfeer, sfeervolle stretchtenten en uitgerekte grasweides. Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke buitenbruiloft! Van een intieme ceremonie onder de eikenbomen tot een grootse bruiloft in festivalthema, net wat jullie willen. Wanneer het toch geen goed weer blijkt te zijn, is er ook voldoende binnenruimte.

HOGE KWALITEIT EN GASTVRIJHEID STAAN VOOROP

Ons team bestaat uit ervaren en enthousiaste mensen die precies weten waar een goede trouwlocatie aan moet voldoen. Gastvrijheid zit in onze genen en onze chef-kok zorgt samen met zijn team voor catering op hoog niveau. Neem ons vooral mee in de wensen voor jullie grote dag, dan kunnen we meedenken over de invulling en maken we er samen een onvergetelijke dag van!

Meer informatie over trouwen op Landgoed Brakkesteyn? Neem een kijkje in Trouwbrochure 2024!

GOED BEREIKBAAR EN MIDDEN IN HET STADSPARK VAN NIJMEGEN

Landgoed Brakkesteyn is gelegen aan de rand van Nijmegen, midden in het stadspark. De locatie is goed bereikbaar voor jullie gasten, of ze nou met de auto of het openbaar vervoer komen! Jullie gasten kunnen gratis parkeren naast de deur of een bus pakken vanaf station Nijmegen die op loopafstand van onze locatie stopt. Meer informatie over de route en parkeren? Neem een kijkje op deze pagina.