fbpx

INSPIRERENDE EN LANDELIJK GELEGEN VERGADERLOCATIE IN NIJMEGEN

Bent u op zoek naar een inspirerende setting voor uw vergadering? Een vergaderlocatie waar u en uw gezelschap wordt geprikkeld, maar tegelijkertijd ook alle rust en ruimte vinden om met elkaar te vergaderen? Boek dan uw vergadering bij Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen. Een oase van rust en inspirerende ruimtes midden in het stadspark van Nijmegen.

VERGADEREN ZONDER ZORGEN

Onze vergaderlocatie biedt u vele mogelijkheden. Ons Landhuis kent diverse ruimtes met elk een eigen grootte en sfeer. Wij adviseren u graag welke ruimte het beste past bij het doel van uw vergadering. Door de landelijke omgeving en ruime terrassen kunt u heerlijk een break houden in de buitenlucht om de focus met elkaar te behouden. U kunt zelfs uw lunch als picknick nuttigen als u dat wenst. Wij faciliteren dagelijks zakelijke bijeenkomsten en weten precies waar een vergaderlocatie aan moet voldoen. Bij ons kunt u ongestoord samenkomen voor een inspirerende vergadering.

VERGADERARRANGEMENTEN


Voor uw gemak hebben we vergaderarrangementen samengesteld. Of u nu een dagdeel of een dag wilt vergaderen, groots wilt uitpakken of liever een basis arrangement boekt. Wij bieden u genoeg mogelijkheden. De catering word verzorgd door onze chef-kok. Samen met een gedreven keukenteam werkt hij met dagverse producten die zorgen voor een smaakvolle en vullende lunch. Wanneer u specifieke wensen hebt die niet binnen een arrangement vallen, denken we uiteraard graag met u mee.
Heeft u audiovisuele ondersteuning nodig? Alles is mogelijk en wordt voor u geregeld.

GRATIS PARKEREN NAAST DE DEUR

Op Landgoed Brakkesteyn parkeert u gratis en naast de deur van ons Landhuis. Onze parkeerplaats heeft voldoende ruimte en beschikt over twee elektrische laadpalen. Komen uw gasten met het openbaar vervoer? Vanaf Nijmegen station rijden diverse buslijnen richting Landgoed Brakkesteyn. De bushalte ligt op een paar minuten lopen van het landgoed.