fbpx

LANDELIJKE TROUWLOCATIE IN NIJMEGEN

Van harte gefeliciteerd! Zijn jullie verloofd en op zoek naar een landelijke trouwlocatie die omgeven is door natuur? Kom dan eens bij ons kijken op Landgoed Brakkesteyn! Een festivalbruiloft, boerenbruiloft of gewoon een landelijke bruiloft in de natuur, bij ons ben je hiervoor op de juiste plek! De veelzijdigheid van onze locaties biedt vele mogelijkheden voor jullie grote dag!

DE RUST EN RUIMTE VAN HET RUSTIEKE KOETSHUIS

Het Koetshuis is één van de twee locaties op het landgoed en is zeer geschikt voor een bruiloft met een landelijke sfeer. Het rieten dak, de ruime weides en de bosrijke omgeving zorgen voor de juiste sfeer en bieden rust en ruimte. Het Koetshuis is in de zomer standaard voorzien van mooie stretchtenten, waaronder je gezellig kunt dineren of borrelen. Een ceremonie onder de eikenbomen, een lange Italiaanse tafelsetting midden in de weide en een knallend feest onder de sterrenhemel. Het Koetshuis biedt jullie alle ingrediënten en mogelijkheden voor een bruiloft met een landelijk karakter. Willen jullie na de prachtige dag overnachten op locatie? Dat kan in onze luxe bruidssuite!

ETEN EN DRINKEN IN STIJL? WIJ ZETTEN JULLIE WENSEN OM IN EEN PASSEND VOORSTEL

Goed eten en drinken mag natuurlijk niet ontbreken op jullie bijzondere dag. Onze chef-kok en zijn team verzorgen heerlijke gerechten waarbij kwaliteit en creativiteit voorop staan. Dagverse ingrediënten en ambachtelijke bereiding zorgen voor culinaire hoogstandjes! Van een bourgondisch en rijkelijk gevulde lange tafel vol met heerlijkheden en boerenbroden tot een ongedwongen barbecue in de buitenlucht. Neem ons mee in jullie wensen, wij adviseren jullie met alle plezier en bieden vele opties!

EEN VAST CONTACTPERSOON DIE ALLES VOOR JULLIE REGELT

Jullie krijgen vanaf het moment van jullie offerte aanvraag een vast contactpersoon die jullie helpt en voorziet van alle informatie. Lees hoe wij werken op de website.

BEKIJK DE TROUWBROCHURE VOOR extra INFORMATIE 

Is jullie eerste indruk positief? We snappen dat het budget ook een positieve match moet zijn. We hebben geen vast prijskaartje, omdat elke bruiloft anders is en de kosten uiteraard ook afhankelijk zijn van jullie wensen. Om toch vast een prijsindicatie te hebben, kunnen jullie een blik te werpen in onze trouwbrochure. Hier staan verschillende tarieven vermeld die vast een eerste indruk geven.
Jullie kunnen altijd vrijblijvend een aanvraag doen!

GROENE PLEK IN NIJMEGEN, GRATIS PARKEREN

Landgoed Brakkesteyn is gelegen in een groen stadspark aan de rand van Nijmegen. De locatie is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer, dus al jullie gasten kunnen op een gemakkelijke manier bij jullie bruiloft komen! We beschikken over voldoende parkeerplekken waar jullie gasten gratis kunnen parkeren.