fbpx

Uw promotie, afscheid of  JUBILEUM OP LANDGOED BRAKKESTEYN IN NIJMEGEN

Op zoek naar een buitengewone locatie in Nijmegen? Of het nu gaat om een promotie, afscheid, jubileum of een andere feestelijke gebeurtenis om iets heel speciaals te vieren, bij ons bent u aan het goede adres! Een evenement op ons landgoed staat garant voor een warme setting, kwaliteit en een professioneel team met een schat aan ervaring!

We denken graag met u mee om uw bijeenkomst tot een succes te maken. We snappen dat deze mijlpaal gevierd moet worden, passend bij de persoon en de gelegenheid.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

De gelegenheid zelf maar ook de grootte en samenstelling van uw gezelschap, het tijdstip op de dag, de beschikbare tijd of het beoogde doel beïnvloeden wat de juiste invulling van uw evenement kan zijn. Van een lunch, borrel of high tea tot aan een diners zoals – walking óf sitting dinner, BBQ of sharing dinner… De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u graag bij de meest passende invulling die past bij uw feestelijke bijeenkomst. Bekijk op onze eten & drinken pagina de mogelijkheden die wij u bieden.

Twee monumentale locaties met binnen en buitenmogelijkheden

Op het landgoed bevinden zich twee locaties; het Landhuis en het Koetshuis. Elk met een eigen stijl en karakter. Beide locaties kennen binnen- en buitenmogelijkheden en bieden de mogelijkheid om van de prachtige omgeving van het Landgoed te genieten. Samen met u kijken we naar de meest passende zaal en/of buitenruimte voor uw promotie, diner of jubileum.

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander waar een goede evenementenlocatie aan moet voldoen. U heeft één vaste en ervaren contactpersoon, van voortraject tot en met evaluatie. Wij kunnen een deel van de organisatie op ons nemen of de totale regie in handen nemen. Laat ons u ontzorgen!

We werken nauw samen met diverse vaste partners. Samen met hen kunnen wij alles voor u regelen: eten, drinken, licht, geluid, decor, vervoer, muziek, activiteiten, aankleding en meer. Wij verzorgen het!

Centraal gelegen in Nijmegen, goed bereikbaar

Landgoed Brakkesteyn ligt in Nijmegen, nabij het Radboud UMC en is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Onze locatie beschikt over voldoende gratis parkeerplekken voor uw gasten.