fbpx

UW CURSUS IN EEN INSPIRERENDE SETTING IN NIJMEGEN

Op zoek naar een inspirerende cursuslocatie in Nijmegen? Kies dan voor Landgoed Brakkesteyn, een veelzijdige en goed gelegen locatie, vlakbij het Radboud UMC.
Het landgoed bevindt zich in een rustige en groene omgeving, maar toch nabij het centrum van de stad. De locatie is van alle gemakken voorzien en de moderne faciliteiten zorgen voor een efficiënte cursusdag!
Laat u verrassen door onze warme gastvrijheid, het comfort, de groene omgeving en moderne uitstraling, Door onze ervaring weten we weten precies waar een goede cursuslocatie aan moet voldoen.

VEELZIJDIGE CURSUSLOCATIE VOOR ELK DOEL

Landgoed Brakkesteyn kent meerdere praktische ruimtes en is in zijn geheel af te huren of per zaal. Iedere ruimte heeft zijn eigen karakter, grootte en mogelijkheden. Al onze ruimtes zijn modern en comfortabel ingericht en naar wens in te delen. Licht en audiovisuele materialen zijn voor elke ruimte beschikbaar en zelfstandig aanpasbaar. Zo kan er ongestoord kennisoverdracht plaatsvinden.
Ons team adviseert graag over een geschikte ruimte en de juiste setting die past bij de doelgroep en inhoud van de cursus. Van voortraject tot en met evaluatie heeft u één vaste en ervaren contactpersoon.