fbpx

MEMORABELE LOCATIE VOOR EEN DIPLOMA-UITREIKING IN NIJMEGEN

Bij een diploma- uitreiking hoort natuurlijk een onvergetelijke locatie! Gelegen in het groene stadspark van Nijmegen biedt evenementenlocatie Landgoed Brakkesteyn dé perfecte setting voor een feestelijke diploma-uitreiking. De locatie is goed te bereiken en ligt in de buurt van de Radboud Universiteit. Neem ons mee in uw wensen en samen maken we een succes van uw bijeenkomst!

INSPIRERENDE EN GROENE LOCATIE MET EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Landgoed Brakkesteyn is misschien wel de best bewaarde buitenplaats van Nijmegen. Met haar twee diverse locaties (het Koetshuis en Landhuis), ruime terrassen en bosrijke omgeving is onze evenementenlocatie zeker veelzijdig te noemen. U kunt bij ons een bijzondere diploma-uitreiking organiseren en door ons brede aanbod van ruimtes hebben we altijd een zaal die aansluit bij wat u zoekt.

WIJ ONTZORGEN EN DENKEN GRAAG MEE

Ons ervaren team heeft een passie voor gastvrijheid en helpt u waar gewenst. Of het nou op gebied van entertainment, aankleding, licht, geluid of catering is, we denken graag met u mee. Zo kunnen we samen een succesvolle diploma-uitreiking organiseren en uw gasten een totaalbeleving bieden.

In al onze ruimtes kunnen wij een beamer, scherm en microfoon verzorgen als u dat wenst. Laat ons weten van welke audiovisuele middelen u gebruik wenst te maken, en wij verzorgen het voor u.

CATERING VAN HOGE KWALITEIT

Een diploma-uitreiking is een feestelijke gelegenheid en daarbij hoort natuurlijk goed eten en drinken. Onze chef-kok verzorgt samen met zijn keukenteam alle catering bij ons op locatie en hij werkt elke dag met lokale en dagverse producten. Culinair genieten staat bij ons hoog in het vaandel en ook bij een diploma-uitreiking is daarin van alles mogelijk. Een feestelijke borrel of zelfs een diner achteraf? Niets is te gek!

CENTRAAL GELEGEN IN NIJMEGEN

Het landgoed is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bij ons kunnen uw gasten gratis naast de deur parkeren en zelfs elektrische auto’s opladen bij een van onze laadpalen. Vanaf Nijmegen station gaan er verschillende buslijnen die op loopafstand van het landgoed stoppen.