fbpx

SPRAAKMAKEND KERSTEVENT in NIJMEGEN

Evenementenlocatie Landgoed Brakkesteyn in NIjmegen  biedt u een perfect decor voor een feestelijk kerstevent: Midden in de natuur, sfeervolle verlichting, knisperende vuurkorven, uitgelichte fakkels en winterse setting. Sluit met elkaar het jaar op bijzondere wijze af en geniet van een zorgeloze avond. Samen met onze gastvrijheid zorgen wij voor een warm welkom en een perfecte setting voor uw winterevent.
 

Van kerstborrel tot personeelsfeest en van een heerlijk gangen-diner tot aan nieuwjaarsreceptie…Voor iedere vorm van samenzijn kunt u bij ons terecht.

BEKIJK ONZE BROCHURE VOOR ONZE MOGELIJKHEDEN TIJDENS DE FEESTMAANDEN ⇐

EVENTLOCATIE MET VELE MOGELIJKHEDEN

Op Landgoed Brakkesteyn vindt u voor elke gelegenheid een passende ruimte. Op het landgoed bevinden zich twee locaties; het landhuis en het koetshuis. Elk met een eigen stijl en karakter. Ons landgoed biedt ruimte van 250 tot 15 personen. Vertel ons meer over uw kerstevent en wij denken graag mee en ontzorgen u waar gewenst. We werken nauw samen met diverse vaste partners. Samen met hen kunnen wij alles voor u regelen: eten, drinken, licht, geluid, decor, vervoer, muziek, activiteiten, aankleding en meer. Bij ons heeft u één vaste en ervaren contactpersoon, van voortraject tot en met evaluatie. 

Daarom uw event op Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen

  • 2 Erfgoedlocaties op het landgoed met eigen karakter en stijl
  • Sfeervolle en groene omgeving
  • Gratis parkeerplekken, goed bereikbaar
  • Aangekleed in de winterse sferen
  • Ontzorgen & denken mee