fbpx

EEN COMPLEET VERZORGD PROMOTIEFEEST OP SFEERVOLLE EVENEMENTENLOCATIE IN NIJMEGEN

Wilt uitpakken met het vieren van uw promotie? Of organiseert u voor uw dierbare een promotiefeest? Op Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen verzorgen wij vele mooie feesten en weten we met onze ervaring precies waar een goede locatie voor uw feest aan moet voldoen. Het landgoed ligt midden in de groene omgeving, aan de rand van Nijmegen en nabij Radboud UMC.

EEN FEEST MIDDEN IN HET GROENE HART VAN NIJMEGEN

Landgoed Brakkesteyn kent twee locaties, het Landhuis en het Koetshuis. Beide locaties zijn sfeervol en kennen eigen ruimtes en voordelen. Kom eens langs op locatie om Bar, Voorkamer, Serre en Koetshuis te bekijken. Van een intiem feest tot groots uitpakken, bij ons kan het allemaal en u kunt bij ons terecht met gezelschappen van 12 tot 250 personen! Wilt u advies over een geschikte ruimte? Wij helpen u graag verder!

EVENEMENT OP MAAT

Bij ons is geen enkel evenement hetzelfde en we leveren altijd maatwerk. Neem ons mee in uw wensen, zodat we mee kunnen denken met de invulling van uw promotiefeest. Of het nou op gebied van catering, entertainment of techniek is, wij helpen u om samen een totaalbeleving voor uw gasten neer te zetten. Door onze jarenlange ervaring en goede vaste partners kunnen we van uw promotiefeest een succes maken!

ETEN & DRINKEN

We hebben een eigen chef-kok en hij werkt met een gepassioneerd en talentvol keukenteam. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor de catering tijdens uw feest enorm. Van culinaire amuses tot een walking dinner of gangendiner. Ons team kookt op topniveau en is uiterst creatief! Wilt u met een select groepje dineren voorafgaand aan uw promotiefeest? U kunt bij ons al terecht voor een diner vanaf 12 personen!

Meer weten over onze evenementenlocatie en de mogelijkheden? Bekijk de website of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag!