fbpx

TEAMBUILDING OP ONVERGETELIJKE LOCATIE MIDDEN IN HET STADSPARK VAN NIJMEGEN

Bent u op zoek naar een locatie in Nijmegen om uw teambuilding dag of bedrijfsuitje te organiseren? Op Landgoed Brakkesteyn bevindt u zich midden in de outdoor omgeving van het stadspark en kunt u zowel binnen als buiten alle kanten op! Bij ons vind u veel mogelijkheden voor een geslaagde teambuilding. Neem ons mee in het doel van uw dag en wij denken graag met u mee over de invulling. Bij ons is een event altijd maatwerk en persoonlijk afgestemd op uw wensen en behoeftes.

GROENE OMGEVING EN LANDELIJKE LOCATIE GARANDEREN INSPIRERENDE SETTING

Op ons landgoed in het groene stadspark kunt u samen komen voor een inspirerende dag met uw team. Wilt u in kleine groepjes vergaderen, uit een gaan in workshops of samen een activiteit doen? Door ons brede aanbod van ruimtes zijn de mogelijkheden enorm. Komt u met een klein groepje of het hele bedrijf? Bij ons kunt u terecht met gezelschappen van 10 tot 1000 personen.

Ons landgoed bestaat uit twee locaties, het Koetshuis en het Landhuis. Beide locaties hebben een eigen sfeer en beschikken over verschillende sfeervolle zalen die u kunt huren. Het Landhuis heeft een warme en stijlvolle sfeer en ademt een vleugje Parijse Nonchalance. Het Koetshuis heeft een meer landelijke sfeer en is exclusief te huren voor uw gezelschap. Beide locaties beschikken over een groot terras en veel buitenruimte voor een eventuele activiteit. Afhankelijk van het doel van uw teambuilding kunt u kiezen welke locatie en ruimtes het beste passen bij uw programma.

ETEN & DRINKEN OP HOOG NIVEAU

Bij een intensieve teambuilding, hoort natuurlijk goed eten en drinken. Onze chef-kok zorgt samen met zijn keukenbrigade voor culinaire concepten op hoog niveau! Ze werken met dagverse en lokale producten en staan continu klaar om u te verrassen. Denk aan een heerlijke lunch met seizoensgebonden soep en een borrel met lekkere hapjes en drankjes. Wilt u de dag afsluiten met een diner of personeelsfeest? Vraag ons team naar de mogelijkheden en samen zorgen we voor een totaalbeleving!

TEAM MET EEN BAK AAN ERVARING

Dankzij onze ervaring weten wij precies waar een goede evenementenlocatie aan moet voldoen. Of het nou om catering, techniek of aankleding gaat, wij zorgen graag samen met u voor een totaalbeleving. We werken samen met goede leveranciers en kunnen u op elk gebied helpen, zodat we samen een succesvolle teambuilding neer kunnen zetten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw programma? Neem contact op met onze verkoopadviseurs door direct een offerte aan te vragen of te bellen.