fbpx

landgoed brakkesteyn WINT provincie award BESTE XL-LOCATIE 2023

De winnaars van de Provincie Awards zijn bekend en Landgoed Brakkesteyn bemachtigd de eerste plek in de XL categorie van de provincie Gelderland. Dit is de tweede keer dat het landgoed in de prijzen valt en wat is het super om zo’n positief bericht te krijgen!

Ieder jaar reikt Meeting Review de Provincie Awards uit. Deze award is gebaseerd op het aantal en de gemiddelde beoordelingen op het platform. Hier word je als locatie beoordeeld op het boekingsproces, de locatie, de zaal en het eten en drinken. Sinds 2020 is Landgoed Brakkesteyn op het platform aanwezig en wordt momenteel gewaardeerd met een score van 9,6 op basis van 32 reviews.

reviews zijn belangrijk voor ons

Niet alleen op MeetingReview worden actief recensies achtergelaten, dit vragen we ook voor platformen als The Perfect Wedding en Top Trouwlocaties. Wij vragen onze opdrachtgevers altijd trouw om een review voor ons achter te laten. Dit omdat wij altijd blijven leren en onszelf willen blijven verbeteren. Daarom zijn ervaringen en feedback voor ons erg belangrijk!