fbpx

EEN BIJZONDERE LOCATIE VOOR UW BORREL OF RECEPTIE IN NIJMEGEN

Geniet van een heerlijke en volledig verzorgde receptie op Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen! Twee karaktervolle evenementenlocaties met diverse terrassen en een groen stadspark maken dat wij voor iedere borrel of receptie een passende setting en ruimte hebben. Wilt u groots of intiem, binnen of buiten, luxe of landelijk? Bij ons kan het allemaal!

UW RECEPTIE OP EEN SPRAAKMAKENDE LOCATIE

Landgoed Brakkesteyn is een plek die uw gasten niet snel zullen vergeten. Door de rijke historie, bosrijke omgeving en mooie aankleding kunt u hier op een bijzondere manier een borrel of receptie organiseren. Ons team heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan en zal er voor zorgen dat uw gasten zich thuis voelen.

U kunt bij ons terecht voor een receptie of borrel van 20 personen in de Herenkamer tot 350 personen op de grasweide bij het Koetshuis. De Herenkamer staat bekend om het prachtige uitzicht op het Koetshuis én de privé bar waar u en uw gasten gebruik van kunnen maken.
Ons verkoopteam adviseert u graag over welke ruimte het best past bij uw borrel.

NEEM CONTACT OP

EEN BORREL OP MAAT

Bij ons is ieder evenement en iedere opdrachtgever uniek. We leveren dan ook altijd maatwerk. Neem ons mee in uw wensen en wij doen graag een passend voorstel dat aansluit bij het doel en de doelgroep van uw borrel. Doordat we de catering zelf verzorgen kunnen we de invulling hiervan helemaal aanpassen op wat u in gedachten hebt. Onze chef-kok en zijn keukenbrigade zorgen voor catering op niveau. De culinaire invulling wordt met liefde en passie bereidt en is altijd dagvers, duurzaam en waar kan lokaal. Naast de catering kunt u ook denken aan licht en geluid voor een sfeervolle borrel. Samen met onze vaste leveranciers kunnen we ook hierin veel voor u betekenen.

GOED BEREIKBAAR EN GRATIS PARKEREN

Onze locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Uw gasten kunnen gratis naast de deur parkeren. We beschikken over voldoende parkeerplaatsen en twee elektrische laadpalen. Vanaf Nijmegen station vertrekken meerdere buslijnen die uw gasten op loopafstand van het landgoed afzetten.