fbpx

ROUTE EN PARKEREN

Landgoed Brakkesteyn is gelegen in de stad Nijmegen, aan de rand van het centrum midden in een bosrijke omgeving. De locatie is dus omgeven door de stadse voordelen, maar kent toch ook de grote voordelen van de bosrijke en ruime omgeving. Eén van de grote voordelen van de locatie is dat u bij ons gratis kunt parkeren. Voor een evenementenlocatie in de stad is dat zeldzaam!

LIGGING EN ROUTEBESCHRIJVING

Het landgoed heeft verschillende aanrijmogelijkheden. De locatie (en Nijmegen zelf) ligt omgeven door snelwegen en verbindingswegen. Of u nou vanuit het zuiden of noorden van Nijmegen moet komen, er zijn vele opties! Navigeer naar: Driehuizerweg 285, 6525 PL in Nijmegen.

Plan direct uw route met de auto

PARKEREN

Wanneer u aankomt op uw bestemming en de oprijlaan oprijdt, ziet u aan het einde van de laan, aan de linkerzijde van het Landhuis, vele parkeerplaatsen liggen. Hier kunt u gratis naast de deur van onze locatie parkeren. Er zijn altijd voldoende parkeerplekken en wanneer u met een elektrische auto komt, kunt u een van onze laadpalen gebruiken.

OPENBAAR VERVOER


Komt u met de trein of bus? Vanaf station Nijmegen gaan meerdere buslijnen die op loopafstand van Landgoed Brakkesteyn stoppen. Pak buslijn 300, 10, 11 of 13 en stap uit bij bushalte Huygensgebouw. Vanaf daar is het 7 minuten lopen naar het onze locatie. Wij kunnen u een wandelbeschrijving bieden wanneer u of uw gasten niet over een navigatie op de telefoon beschikt. Neem gerust contact met ons op wanneer u zo’n beschrijving wenst te ontvangen.

Plan direct uw route met het openbaar vervoer