fbpx

landgoed brakkesteyn biedt vele mogelijkheden voor uw personeelsuitje of teambuilding

Op zoek naar een buitengewone locatie om met collega’s samen te komen? Een inspirerende en ontspannen omgeving in Nijmegen waar u kunt genieten met elkaar? Dan is wellicht Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen de locatie voor uw personeelsuitje of teambuilding. Neem ons mee in de doelgroep en uw wensen voor de invulling en dan denken wij waar gewenst mee.

Wij kunnen u adviseren en ontzorgen, maar u bepaalt hoe de dag eruit komt te zien. Het is immers uw moment om met uw team dichter bij elkaar te komen, successen te vieren of klaar te zijn voor de toekomst.

twee locaties met mogelijkheden

Het Koetshuis is een ideale locatie voor een meer actieve en ontspannen bijeenkomst, het Landhuis zal uw gasten zeker de indruk geven dat zij in de watten gelegd worden. Beide locaties bieden de mogelijkheid om van het landgoed te genieten en actief bezig te zijn. We ontvangen u graag om samen te bepalen wat voor u de meest passende locatie is.

Activiteiten en entertainment

We werken nauw samen met diverse vaste partners. Samen met hen kunnen wij alles voor u regelen: eten, drinken, licht, geluid, decor, vervoer, muziek, activiteiten, aankleding en meer. U heeft een vast contactpersoon van voortraject tot en met evaluatie maar ons hele team staat voor u klaar.

Wij ontvangen en verzorgen uw gasten op elk moment van de dag (zie voor de mogelijkheden op eten & drinken) en gaan graag met u in gesprek om de dag onvergetelijk te maken