fbpx

BIJZONDERE LOCATIE VOOR EEN UITVAART IN NIJMEGEN

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een persoonlijke uitvaart in Nijmegen? Op Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen kunt u terecht voor een mooi en waardig afscheid. Het landgoed bevindt zich midden in het groene hart van Nijmegen en door het grote park kunt u in alle rust samenkomen. De locatie is goed bereikbaar en uw gasten parkeren gratis naast de deur.

EEN MOOI AFSCHEID IN EEN RUSTIGE OMGEVING

Onze locatie bevindt zich in Park Brakkenstein, een uniek park in de gemeente Nijmegen. Het park heeft mooie beukenlanen en grote grasweiden en laat een prachtig stukje natuur zien. Landgoed Brakkesteyn dateert uit 1654 en kent een rijke historie. Dit maakt het een plek met een verhaal. Vandaag de dag is Landgoed Brakkesteyn een warme ontmoetingsplek waar we mensen willen raken. De locatie leent zich dan ook goed voor een persoonlijke uitvaart of herdenkingsdienst.

LOCATIE DIE VAN ALLE GEMAKKEN IS VOORZIEN

Landgoed Brakkesteyn bestaat uit twee locaties, het Landhuis en het Koetshuis. Beide locaties hebben een eigen ambiance en u kunt kiezen welke het beste bij uw uitvaart past. We bieden de mogelijkheid om de herdenking helemaal naar eigen wens vorm te geven. U heeft de keuze uit verschillende soorten ruimtes die plek bieden voor zowel kleine als grote groepen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om zowel binnen als buiten samen te komen.

Wij geloven dat ieder mens uniek is en iedere herdenking dus ook. We helpen u graag om met de locatie bij te dragen aan de juiste setting voor een mooi afscheid. Neem ons mee in uw wensen, zodat we met u mee kunnen denken en u waar nodig volledig kunnen ontzorgen!

Neem contact met ons op

CATERING EN AV-MATERIAAL

De gehele uitvaart is naar wens in te richten. Denk hierbij ook aan de mogelijkheden van catering en techniek voor het creëren van de juiste sfeer. Onze chef-kok en keukenbrigade bieden u vele mogelijkheden op het gebied van catering. Alles komt uit eigen keuken en u kunt bij ons de catering naar wens gebruiken. Wilt u gebruik maken van audiovisueel materiaal? Geen probleem, we adviseren u graag.