fbpx

EEN SFEERVOLLE EN EXCLUSIEVE GALALOCATIE IN NIJMEGEN

Bent u op zoek naar een bijzondere en exclusieve evenementenlocatie voor uw gala of bal? Op Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen zijn de mogelijkheden enorm. Het landgoed bevindt zich midden in een groen stadspark en hier zijn twee karakteristieke locaties te vinden die beide sfeervolle ruimtes bieden. Een groot lustrumfeest of juist een intiem galadiner? Bij ons kan het allebei.
Ons enthousiaste team heeft een schat aan ervaring en weet precies waar een goede galalocatie aan moet voldoen. Meer weten of advies nodig? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

LANDELIJKE SFEER EN BUITENGEWONE LOCATIE IN NIJMEGEN

Voor iedere gelegenheid beschikken wij over een passende zaal. U heeft bij ons zowel binnen als buiten mogelijkheden en dankzij het park bieden we ruimte aan gezelschappen tot maar liefst 1000 personen. Beide locaties op het landgoed, het Landhuis en het Koetshuis, beschikken over bijzondere ruimtes die u kunt afhuren voor uw gala.

Het Landhuis leent zich perfect voor een chique gala. De ruimtes zijn warm en stijlvol en ademen Parijse nonchalance. Het huis bestaat uit twee verdiepingen en een groot verwarmd terras. U kunt de ruimtes afzonderlijk van elkaar gebruiken, maar ook makkelijk samenvoegen tot één geheel.

Het Koetshuis heeft een meer landelijke uitstraling. Deze monumentale locatie is in de zomer standaard voorzien van grote stretchtenten waardoor er bijvoorbeeld sfeervol buiten gegeten kan worden. Samen met de Franse tuin met gazon en de botanische tuinen zorgt het Koetshuis voor een bijna sprookjesachtige setting en prachtig decor voor een bijzonder gala.

LUXE EN SFEERVOL DINEREN

Onze chef-kok verzorgt samen met zijn talentvolle team graag een heerlijk galadiner voor u. Twee gangen, vier gangen of een walking dinner? We denken graag mee in uw wensen en onze keukenbrigade heeft altijd verrassende menu’s klaarliggen. Daarnaast is het ook mogelijk om een menu op maat te laten maken. Geniet bij ons van culinaire kwaliteiten tijdens uw gala!

UW GALA EINDIGEN MET EEN SPECTACULAIR FEEST

Wilt u na het diner een feest geven? Ook dat is mogelijk op het landgoed. Een knallende dansavond met een dj of een sfeervol feest in de buitenlucht? Het kan allebei. Door onze diversiteit aan ruimtes, groene omgeving en samenwerking met vaste partners kunnen we elke setting creëren. Graag denken we mee op het gebied van licht, geluid en aankleding om zo uw gasten een bijzondere beleving te geven!

Enthousiast geworden over onze locatie? Vraag direct een offerte aan!