fbpx

over the attention group

The Attention Group is ontstaan uit de jongensdroom van goede vrienden Adriaan Derksen en Pieter Aalbers. Sinds januari 2014 zijn zij pandbewaarders van markante locaties in Midden-Nederland.

In hun drang naar innovatie zijn ze constant in beweging de gastvrijheidsmarkt te inspireren en zij durven hierbij af te wijken van geijkte paden. Dit alles met een open blik voor andere ideeën en zienswijzen. De centrale gedachte is dat The Attention Group gelooft dat markante panden met een bijzonder verhaal onze samenleving verrijken. Zij willen iedereen hier op zijn eigen manier van laten genieten en erdoor laten inspireren.

Voor alle soorten van ontmoetingen en bijeenkomsten brengen ze mensen samen in een inspirerende en buitengewone setting. Verrassen, verbinden en verzorgen vertalen ze in bijzondere gastvrijheidsconcepten, uitmuntende service door eigenwijze talenten en oprechte en langdurige samenwerkingen. Dit doen zij samen met hun tachtig medewerkers, met elk hun eigen specialiteit.

De advies- en conceptopdrachten begeleiden Pieter en Adriaan geheel zelf. De afgelopen jaren heeft de visie van The Attention Group al tot award-winning concepten en in het oog springende exploitaties geleid.