fbpx

Private dining op Landgoed Brakkesteyn

U kunt bij ons al vanaf 10 personen dineren of lunchen
Op zoek naar een locatie in de omgeving van Nijmegen waar u in alle rust met uw gezelschap exclusief kunt dineren? Een zakelijk diner of juist vanwege een verjaardag of jubileum?

Dan biedt ons Landhuis u de mooie setting en rustige omgeving die u zoekt om met elkaar culinair te genieten van een private dining. De locatie kent meerdere sfeervolle ruimtes of een fijn terras om samen te komen. Altijd speciaal voor u op maat ingericht. Ook fijn, parkeren is gemakkelijk en gratis naast de deur.

Producten van het seizoen

Onze chef-kok zorgt samen met zijn brigade voor een heerlijk diner waarbij kwaliteit voorop staat. Dagverse ingrediënten zijn vanzelfsprekend en elk ambachtelijk bereid gerecht is gericht op de fijnproevers.

Het diner wordt in overleg met u samen gesteld. U kiest per gang één gerecht voor het gehele gezelschap.

U kiest een menu

U kunt kiezen voor een 3 of 4-gangen Surprise menu Private dining  waarbij u zich laat verrassen door onze chef die speciaal voor u een culinair hoogstaande maaltijd bereidt.

Of u maakt een keuze uit ons seizoengebonden 3 of 4-gangen keuzemenu. Private dining Met zorg samengesteld en met liefde bereid en geserveerd. De seizoensgebonden gerechten kunnen desgewenst ook worden vervangen of uitgebreid met specialiteiten die wij het hele jaar door serveren. U maakt dus per gang een keuze voor één gerecht voor uw gehele gezelschap.

Natuurlijk houden wij altijd rekening met dieetwensen en vegetarische of veganistische gasten. Deze uitzonderingen moeten wel tijdig doorgegeven worden zodat wij ook voor hen een heerlijk gerecht kunnen bereiden. De dranken bij het aperitief, het diner en de koffie serveren wij op basis van nacalculatie waarbij wij zorgen voor passende wijnen. Hiervoor nemen wij in de offerte een stelpost op.

U kunt ook kiezen voor een private dining arrangement

Maakt u liever gebruik van een  Private dining arrangementen dan kan dat natuurlijk ook. Wij stellen dan weer op dezelfde wijze met u het menu voor uw gezelschap samen. Dit tijdgebonden arrangement is inclusief ontvangst met prosecco en een amuse –, het 3- of 4-gangendiner en een dranken-arrangement.

Met dit arrangement heeft u alle kosten op voorhand inzichtelijk en het private dining arrangement kan ook ingevuld worden met een verrassingsdiner.

Private dining of ons private dining arrangement is ook beschikbaar als lunch.