fbpx

Re-CONNECT MEETINGS

Omdat wij heel graag weer willen doen wat we het liefste doen, verzorgen wij nu met passie Re-Connect Meetings: op een verantwoorde manier elkaar weer in het echt ontmoeten en samenkomen.

De huidige beperkingen hebben onze creativiteit vergroot en met onze Re-Connect Meetings maken wij het mogelijk om weer samen te komen. Genietend van een veilige, groene en gezonde omgeving en uiteraard met de kwaliteit en professionele gastvrijheid die u van ons gewend bent

In ons informatiedocument vindt u twee vergaderopties, voor een dagdeel en een volledige dag. Daarnaast leest u meer wat u van ons kunt verwachten, maar ook wat wij van u en uw gasten verwachten. Veilig samenzijn doen we tenslotte samen! Ook proberen wij in dit document al zoveel mogelijke vragen voor u te beantwoorden in ‘Vraag en Antwoord’.

TOELICHTING CAPACITEIT

In de normale gang van zaken kunt u bij ons vanaf 12 personen terecht voor een bijeenkomst. Andere tijden vragen echter om andere producten.
Re-Connect Meetings heeft voor ons als doel om vanaf 4 personen weer opnieuw samen te komen. Daarom verwelkomen we nu in deze setting en periode gezelschappen vanaf 4 personen.

INFORMATIEDOCUMENT

Download ons informatiedocument hieronder