fbpx

TECHNIEK EN AUDIOVISUELE MIDDELEN OP LOCATIE

Bij een succesvol evenement hoort goede techniek en wij weten daar dankzij onze ervaring alles vanaf. Met de juiste audiovisuele middelen kunt u het succes en plezier van uw bijeenkomst vergroten en wij helpen u hier graag mee. Samen met onze techniekleverancier helpen we u waar nodig!

GOEDE FACILITEITEN

Op het landgoed zijn een aantal standaardfaciliteiten beschikbaar waar u tijdens uw evenement gebruik van kunt maken. Zo beschikt de locatie over led-schermen, laptops, handheld microfoons en een goede muziekinstallatie waardoor speeches tegelijkertijd in verschillende ruimte te volgen zijn. Ook kunt u gebruik maken van een goede en snelle internetverbinding. Wilt u een livestream organiseren? Ook dat is mogelijk.

LEVERANCIER

Ontbreekt er iets aan uw wensen? Dan schakelen wij onze vaste techniek leverancier in. Naast extra audiovisuele middelen kunnen zij ook technische ondersteuning bieden gedurende uw programma, zodat alles vlekkeloos verloopt. Zij helpen u graag bij de invulling van uw evenement en denken mee op het gebied van licht, geluid en beeld.

PRIJZEN

Voor meer informatie over de prijzen van onze audiovisuele middelen kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag verder en adviseren u over de technische mogelijkheden op het landgoed.