fbpx

TROUWEN IN HET LANDHUIS

Het landhuis is een stijlvolle trouwlocatie met een rijke historie. De warme en ongedwongen sfeer gecombineerd met een vleugje Parijse nonchalance maakt het een buitengewone locatie voor jullie bruiloft.

sfeervolle trouwlocatie, mooi in ieder seizoen!

Het landhuis bestaat uit verschillende binnenruimtes en beschikt over een groot terras. Onze ruimtes zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken, maar ook als geheel. Dit maakt de locatie heel flexibel en aanpasbaar. Een intieme bruiloft of groots, het landhuis leent zich er perfect voor. De prachtige omgeving maakt het plaatje af. En of jullie nu in de lente, zomer, herfst of winter willen trouwen; ieder seizoen heeft zijn eigen charme.

Het landhuis is een unieke en rustige plek in Nijmegen waar de landelijke omgeving perfect wordt gecombineerd met moderne faciliteiten. Ons landgoed biedt jullie alles voor de perfecte trouwdag! Daarnaast leent de omgeving zich natuurlijk perfect voor jullie bruidsreportage.

PERSOONLIJKE AANDACHT & ERVAREN TEAM

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander waar een goede trouwlocatie aan moet voldoen. Bij ons staan jullie én jullie gasten centraal. We delen graag onze kennis en denken met jullie mee waar gewenst.

Ook fijn; jullie hebben één vaste en ervaren contactpersoon, van voortraject tot en met evaluatie.

Ons gastvrije team heeft oog voor detail en staat klaar om onze gasten, met passie, kwaliteit en gastvrijheid, een beleving te bieden. Verrassen, verzorgen en verbinden zijn onze uitgangspunten voor ieder evenement.