fbpx

TROUWEN IN HET KOETSHUIS

Het koetshuis is een landelijke en warme locatie en leent zich perfect voor een buitengewone bruiloft. Het authentieke koetshuis is ruim 100 jaar oud en door de paardenstallen, terrassen, omheinde privé-weide en de prachtige eikenbomen een trouwlocatie met karakter.
In de zomer is het koetshuis standaard voorzien van grote stretchtenten waardoor de locatie gemakkelijk kan worden uitgebreid. Met mooi weer kunnen jullie elkaar het jawoord geven in de buitenlucht. Onder de eikenbomen of onder de stretchtent op ons Weideterras, er zijn meerdere prachtige plekken voor een ceremonie naar jullie wens.
Daarnaast leent het landgoed zich natuurlijk perfect voor jullie bruidsreportage.

WIJ ONTZORGEN JULLIE WAAR GEWENST

Wij kunnen een deel van de organisatie verzorgen of de totale regie in handen nemen. Ons team heeft de kennis in huis en met de passie voor gastvrijheid wordt jullie bruiloft gegarandeerd een succes. Voor ons is elke bruiloft uniek en op het gebied van eten, drinken, licht, geluid, decor, entertainment en vervoer denken we graag mee. Vanaf de eerste dag tot en met de evaluatie werken jullie met een vaste en ervaren contactpersoon.