fbpx

SAMEN OP AFSTAND VERGADEREN IN NIJMEGEN

Zoekt u een locatie waar u veilig samen kunt komen om te vergaderen? De huidige situatie vraagt ons om meer dan ooit creatief en flexibel te zijn. Daarom hebben we onze locatie opnieuw ingericht, zodat u toch fysiek samen kunt komen en daarbij de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. We houden de informatie van het RIVM scherp in de gaten, zodat we onze werkwijze continu kunnen aanpassen wanneer nodig. Daarbij hebben we Sprankelende Hygïene Beloftes opgesteld om uw veiligheid te waarborgen. In deze beloftes vindt u onze nieuwe maatregelen die er voor zorgen dat u verantwoord kunt vergaderen op afstand.

RE-CONNECT VERGADEREN

Om veilig op afstand met elkaar te vergaderen hebben wij het concept Re-Connect Meetings bedacht. Hiermee maken we het mogelijk om verantwoord samen te komen. Genietend van een veilige, groene en gezonde omgeving. Met daarbij natuurlijk de kwaliteit en professionele gastvrijheid die u van ons gewend bent.

We hebben alles uitgewerkt en voor u zo duidelijk gemaakt in onze digitale brochure over Re-Connect Meetings. Heeft u een vraag of wilt u direct boeken? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

SPECIALE VERGADERARRANGEMENTEN

Voor deze periode hebben wij speciale vergaderarrangementen samengesteld. U kunt bij ons terecht voor een dag- of een dagdeel. Onze service op het gebied van catering zal er ook net even wat anders aangezien we de 1,5 meter moeten hanteren. Met elkaar zorgen we voor een succesvolle bijeenkomst. Veilig samenkomen doen we tenslotte samen!

Wilt u na de vergadering genieten van een heerlijke borrel of barbecue? Ook hier hebben we fijne re-connect arrangementen voor bedacht. Vraag ons team naar de mogelijkheden.

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR

Ook fijn, bij ons kunt u gratis voor de deur parkeren! Wij beschikken over voldoende parkeerplaatsen en hebben twee elektrische oplaadpunten.