fbpx

zaal huren op landgoed brakkesteyn nijmegen

VOOR ELK EVENEMENT EEN PASSENDE RUIMTE

Wilt u een zaal huren in Nijmegen voor uw bijeenkomst? Op Landgoed Brakkesteyn vindt u voor elke gelegenheid een passende zaal. Wij bieden zowel binnen als buiten mogelijkheden en we kunnen ruimte bieden aan gezelschappen vanaf 10 personen. Het landgoed beschikt over 2 locaties, het Landhuis en het Koetshuis, en beschikken elk over een eigen sfeer en  zalen die u kunt huren. Elke zaal heeft een eigen stijl en grootte, zodat er voor elke gelegenheid een passende ruimte is.

Van vergaderen tot een culinair diner en van jubileum feest tot een teambuildingsdag. Voor een dagdeel een ruimte huren of de gehele locatie exclusief. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij adviseren u graag.

PERSOONLIJKE SERVICE EN ERVAREN TEAM 

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar een goede vergaderlocatie aan moet voldoen. U heeft één vast, ervaren contactpersoon, van voortraject tot en met evaluatie en met onze kennis helpen we u graag bij de invulling van uw meeting.

Centraal gelegen, gratis parkeren

Landgoed Brakkesteyn ligt in het groene hart van Nijmegen, nabij het Radboud UMC en is goed bereikbaar. Onze locatie beschikt over voldoende gratis parkeerplekken voor uw gasten.