fbpx

VERRASSENDE CATERINGCONCEPTEN OP LANDGOED BRAKKESTEYN


Komt u voor een vergadering, bruiloft, feest, diner of andere gelegenheid? U kunt bij ons altijd eten en drinken van hoge kwaliteit verwachten. We beschikken over een eigen professionele keuken die wordt bemand door onze gepassioneerde chef-kok en zijn talentvolle keukenteam. Dagelijks worden er vanuit deze keuken de heerlijkste lunches, diners, hapjes en tussendoortjes bereid. Wordt verrast door de smaken van het seizoen en een creatieve bereidingswijze.

ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN


Het grote voordeel van een eigen keuken én chef-kok in huis is dat er daardoor van alles mogelijk is. Van ontbijt tot de late night snack op de feestavond, we kunnen het allemaal voor u verzorgen. We bieden eigentijdse concepten om u steeds te verrassen en denken graag mee in uw wensen. Wilt u een luxe gangen diner of juist een informele barbecue? Een volledig vegetarisch of veganistisch menu? Het kan allemaal!

KAN IK ZELF DE CATERING VERZORGEN?


Kwaliteit staat bij ons voorop en we leveren graag een totaalbeleving. Wij weten dat de catering een belangrijk onderdeel is voor een geslaagd evenement. Om dit te garanderen verzorgen we altijd zelf het eten en drinken. Sommige zaken besteden we natuurlijk uit aan de experts!

NO WASTE


Wij vinden duurzaamheid belangrijk en proberen daarom zoveel mogelijk te werken met lokale partners en leveranciers. Naast een verantwoorde samenwerking werken we met een no-waste formule. Onze chef-kok probeert scherp in te kopen en we gooien geen ingrediënten weg. Wellicht zal onze keukenbrigade u in positieve zin verrassen met vervangende ingrediënten. Wij proberen onze producten namelijk zo veel mogelijk te verwerken om te zorgen voor een beter milieu. Dit zorgt voor een beter milieu voor ons beiden.

ALTIJD BEZIG MET NIEUWE CONCEPTEN


We bieden eigentijdse arrangementen en sprankelende horecaconcepten. Onze chef-kok en team zijn uiterst creatief en bedenken daarom regelmatig nieuwe concepten om u te blijven verrassen! Daarnaast kunnen we volledig op maat gemaakte concepten aanbieden die aansluiten bij uw evenement.

Benieuwd naar de (catering)mogelijkheden voor uw gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op.